Tendinte resort 2017

Tot ce inseamna resort – 2017 in cazul de fata, ne duce cu gandul la mici escapade, vacante, locuri si oameni noi, vreme frumoasa. Si trebuie sa stim din timp ce tinute vom avea, pentru a investi sau a reinventa garderoba, asa ca, o privire de ansamblu – cel putin, a ceea ce se poarta in acest sezon, este mai mult decat binevenita.

1. Floral

Florile mari, florile mici, au fost vazute peste tot, iar interpretarile grafice au fost cele care au dat tonul acestei tendinte.

2. Extra proportii

Pantalonii evazati – in prim plan, dar si peplumurile mari, manecile clopot inspirate din anii ‘70, alcatuiesc tendinta supradimensionata a acestui sezon.

3. Jachete

Chiar daca nu este o tendinta noua, jachetele sunt in tendintele resort 2017! Impodobite sau mai practice sub forma de parka sau pelerine de ploaie, bomber-ul este o tendinta ‘must have‘ a acestui sezon.

4. Dungi maritime

Dungile albe, rosii, albastre, in toate directiile si unghiurile, regasite pe bluze sau rochii, trebuie sa se regaseasca in garderoba sezonului resort 2017.

5. Atletic

Pantaloni, bluze sport, rucsacuri – toate ne ofera relaxarea si libertatea de miscare de care avem nevoie, regasindu-se in majoritatea colectiilor 2017.

De la stanga la dreapta:
De la stanga la dreapta: 1.Alice+Olivia, 2. Rachel Zoe, 3. Yigal Azrouel, 4. Edun, 5. Givenchy

6. Rozul

Nuantele de roz pal si baby pink, purtabile din cap pana in picioare sau asociate cu o culoare de mustar, fac din aceasta tendinta resort una ravnita si mai mult decat adecvata resort 2017.

7. Army

Incearca aceste culori army in sezonul resort 2017, cu broderii, paiete, imprimeuri sau toate la un loc!

8. Logo

Logourile – si in mod deosebit cele inspirate din anii ’80, regasite pe tricouri sau pulovere usoare, trebuiesc purtate cu mandrie pentru ca reprezinta o tendinta puternica a acestui sezon.

9. Rochite peste pantaloni

Un LOOK nou, proaspat, ideal pentru serile racoroase in care ne plimbam sau iesim undeva, pastrandu-ne in acelasi timp feminitatea.

10. Volanasele

Mai multe, mai putine, volanasele care ne aduc aminte de Caraibe sau Spania sunt peste tot in acest sezon!

vestimentatie-resort-moda-2017
De la stanga la dreapta: 6. Chanel, 7. Valentino, 8. Moschino, 9. Cedric Charlier, 10. Kate Spade