Tendinte rochii mireasa primavara-vara 2016

Chiar daca tendintele in ceea ce priveste rochiile de mireasa si in moda in general – nu sufera modificari majore de la sezon la sezon, exista anumite elemente care fac diferenta. Si sa recunoastem: tuturor ne plac rochiile de mireasa: clasice, sexi, fabuloase, cu ornamente 3D, sau mai nou – din doua piese sau cu pantaloni! Distractive sau inspirationale, haideti sa vedem impreuna, principalele tendinte rochii de mireasa din 2016!

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Printuri acuarela

Culorile pastelate continua tendintele sezonului trecut si isi intaresc pozitia in 2016, prin oferirea unei alternative de vis: printuri “spalate” de acuarela. Daca nu vrei sa porti alb, nu este nicio problema, te poti incadra in aceasta tendinta, doar ca trebuie sa fii atenta, ca buchetul de flori sa nu intre in conflict cu rochia.

Theia
Theia

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Rochii mireasa traditionale

Un element “must have” al unei rochii de nunta traditionale, este maneca lunga. Broderie, dantela, paiete stralucitoare, margele inserate complex, iluzia mainilor descoperite, aspectul diafan – toate capteaza privirile!

Romona Keveza
Romona Keveza

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Mai multa expunere

Multe din viitoarele mirese doresc sa isi arate corpul sau parti ale corpului mai mult sau cel putin, sa creeze aceasta iluzie. Decupajele la spate au fost duse la extrem, croi de bun gust, s-a folosit dantela Peekaboo; aceste elemente ale rochiilor de mireasa din 2016, fiind duse la extrem de Galia Lahav.

Nicole Miller
Nicole Miller

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Decolteuri extreme

Daca tot avem in tenditele rochiilor de mireasa pentru 2016 decupajele la spate destul de scazute, de ce sa nu mergem in cealalta extrema cu decolteurile? Pentru un contra efect, designerii au folosit dantela si tuluri incretite, unii dintre ei, reusind sa realizeaze atat decolteuri inalte, cat si joase in acelasi timp.

J. Mendel
J. Mendel

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Efecte 3D

O alta tendinta remarcabila in ceea ce priveste rochiile de mireasa pe 2016, sunt efectele 3D, prin folosirea motivelor nuptiale adecvate, cum ar fi motive florale de vis, fluturi fantezisti zburand pe tulurile de matase, dar si printr-un design – chiar daca aventuros, cu accente futuristice.

Marchesa
Marchesa

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Penele

Folosirea penelor in rochiile de mireasa, dau un aspect glam tendintelor sezonului 2016, fie ca acopera  partea de jos sau se regasesc in anumite puncte cheie ale rochiei, accentuand croiul si magulind silueta.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Vrei sa afli principalele tendinte vestimentare femei sezonul primavara 2016? Intra AICI!


Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Lenjeria ca rochie de mireasa

Aspectul sexi al rochiilor de mireasa din 2016, este completat de o intoarcere in anii ’90: corpul trebuie sa aiba o linie bine conturata, corsetele sa fie mulate. Dantela, aplicatiile delicate si ceva stralucire, au darul de a nu face ca rochia de mireasa sa para prea intima.

Rivini by Rita Vinieris
Rivini by Rita Vinieris

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Suprapunerea

Stratificarile stau la baza unei rochii de bal sau unui aspect minimalist si si-a castigat un loc binemeritat in tendintele acestui sezon. Poti adauga un strat suplimentar de tul, dantela sau organza, dar cu un efect care sa subtieze silueta.

Reem Acra
Reem Acra

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Rochia mini

Fiecare sezon al rochiilor de mireasa, are rochie mini si nici 2016 nu se dezminte! Daca vrei sa fii mai lejera, sau sa ai mai multe tinute pe parcursul intregului eveniment, rochia de mireasa mini poate fi considerata o alternativa foarte buna.

Tony Ward
Tony Ward

Rochii mireasa primavara-vara 2016 – Pantalonii

O pereche de pantaloni bine croita, poate avea acelasi impact si acelasi farmec, la fel ca si o rochie de mireasa gratioasa, nemaimintind de faptul ca sunt si practici. Castigandu-si un loc binemeritat in tendintele 2016, pantalonii sunt sic si se regasesc si sub forme de salopete, cu dantele metalice delicate, designerii aducand multa creativitate vestimentatiei per total.

Angel Sanchez
Angel Sanchez