Tendinte rochii mireasa toamna 2015

Tendinte&Stil

Tendinte rochii mireasa toamna 2015

13

Unul dintre cele mai asteptate momente din viata unei femei este nunta, moment care va culmina cu  purtatul mult asteptatei rochii de mireasa. Prezentari, tendinte de la sezon la sezon, inovatii, reinventari, toate fac deliciul celor interesati si implicati, iar lista nu se opreste aici. Tocmai datorita importantei acestei zile, va oferim cele mai importante tendinte ale acestui sezon si speram noi, sa va fie de ajutor.

1 Sezonul toamna 2015 rochii de mireasa nu a fost niciodata mai sic si mai indraznet, marturie stau topurile taiate, croielile care lasa dezvelite anumite parti ale corpului si chiar rochia de mireasa din doua piese. Reem Acra, THEIA, Robert Bullock Bride.

2 Cum tot acest sezon a fost dominat de influentele boho, nici rochiile de mireasa nu au fost ocolite, iesind in evidenta siluetele simplificate si detaliile fanteziste, prin intermediul dantelei, a tesaturilor deosebite si a coronitelor de flori pe cap. Love Marley by Watters, Desiree Hartsock cu Maggie Sottero, Claire Pettibone.

3 Frumoasele corsete sunt in tendintele acestui sezon, asa ca, mandriti-va cu formele feminine intr-o lume fermecatoare din timpuri mai vechi. Inbal Dror, Monique Lhuillier, Lazaro.

4 Aurul roz a stralucit mai tot timpul in decoruri, pe inelele de logodna, dar iata, ca acum, in sezonul toamna 2015, a sosit timpul ca acesta sa se regaseasca si in rochiile de mireasa. Casablanca Bridal, Enzoani, Pronovias.

5 Daca iti place dantela, bucura-te, pentru ca in acest sezon s-au vazut rochii de mireasa cu dantela mai mult ca oricand, creand siluete atemporale care atrag toate privirile. Romona Keveza, Oleg Cassini, David’s Bridal, Naeem Khan.

6 Daca vreti o rochie de mireasa altfel, incercati culoarea ghetii albastre, avand insertii  metalice si margele aplicate, rochii de printese care va duc intr-o lume de basm. Alfred Angelo, Pamella Roland, Isabelle Armstrong.

7 Sexi, senzuale, care arata multa piele, asa se caracterizeaza una din tendintele rochiilor de mireasa toamna 2015, prin intermediul decolteurilor generoase si a picioarelor descoperite, facandu-se o trecere de la subtil la riscant. Alvina Valenta, Pnina Tornai, Dennis Basso.

8 Orice mireasa vrea sa straluceasca cat mai mult, iar cele mai recente rochii de mireasa prezentate, nu fac altceva decat sa le transforme dorinta in realitate, si asta prin intermediul insertiilor de pietre pretioase. Anne Barge, pronovias, Mark Zunino.

9 Multe dintre rochiile prezentate pentru acest sezon, au avut multe pene ducandu-ne cu gandul la Lacul Lebedelor, dar si franjuri, care ne poarta pe scenele festivalurilor de muzica. Jim Hjelm, Badgley Mischka Bride, Mark Zunino.

10 Daca doriti sa evitati albul, nuantele nud sunt o foarte buna alternativa pentru acest sezon, oferindu-va multiple optiuni. Enzoani, Legends by Romona Keveza, Inbal Dror.

Your email address will not be published. Required fields are marked *