Tendinte tesaturi toamna iarna 2016 2017

Tendinte&Stil

Tendinte tesaturi toamna iarna 2016 2017

50

Tendinte tesaturi toamna iarna 2016 2017 pentru femei

Glamour curajos

Se concentreaza pe jachete si bluzoane supradimensionate cu o influenta de munca sau motociclist. Transforma matasea si sinteticile in versiuni luxoase si virile. Exista contrast intre sus si jos, intre solid si fluid, intre ultramat si satin sau stralucire lacuita. Perfectand eleganta cu finisajele de high design si accesorii, stil stralucitor sau metalic sau cleios mat.

Declaratie coutoure

Se scufunda in arta grafica pentru outfituri elegante si decoreaza cele mai exceptionale rochii cu motive urbane zilnice. Arta stradala, pictura in stil manifest, naratiuni in stilul desenelor animate si ambalajelor. Matasuri, jackuards si fire taiate eliberate pe deplin din arhivele trecutului. Ultraaccesorii pe covorul rosu: paiete, metale si pietre pretioase.

Incalzirea rochiilor

Tinzand cu atentie catre cruditate, dezvelind calduros, deschizand, scotand la iveala decolteul. Modeland, strangand, marcand talia, imprumutand farmecul rochiilor de lana, farmecul aspectului rustic. Tesaturile cu iluzia greutatii, aspecte cardate, aspecte coat. Podoabe de nasturi, catarame si cleme in toate splendoarea lor, bijuterii care plac.


Tendinte tesaturi toamna iarna 2016 2017 pentru barbati

tendinte-toamna-iarna-2016-2017-tesaturi-barbati

Luminozitate fina stratificata

Multiplicand straturi luminoase pentru o jacheta stil “onion“, atragand aerul pentru a oferi mai multa caldura. Continuand sa ia formalitatea costumelor si facand mai moale structura separarilor adaptate. Impodobind spiritul cazual cu accesorii, agrafe, fermoare si cordoane rafinate.

ADN utilitar

Redescoperind proportiile, confortul si protectia hainelor utilitare. Gandind mare, sic si vast. Oferind caracter bumbacului si sinteticelor robuste, oferind uzura urbana la moda, cu accente foarte moderne. Actualizand accesorii de lucru, catarame distractive, curele si agrafe in noi moduri.

Fantezie riguroasa

Siluete slim, volume dreptunghiulare intinse si decoratii afirmate. Crescand lungimea hainelor, taind drept pantalonii. Geometrii colorate, plasari surprinzatoare pentru electrificarea seriozitatii articolelor adaptate. Tratarea butonilor de inchidere ca un decor grafic, strecurand fantezia in toate detaliile ascunse, captuseli de buzunar, betelii si trese jucause.

Tendinte fire textile toamna iarna 2016 2017 AICI!

Info&foto: premierparis.com

Comments are off this post!