Tendinte toamna-iarna 2016-2017 Zuhair Murad

Tendinte&Stil

Tendinte toamna-iarna 2016-2017 Zuhair Murad

66

Wild Nights in LA

Pentru aceasta iarna, Zuhair Murad a planuit sa cucereasca Los Angeles-ul noaptea, sub a caror lumini stralucitoare si neon intermitent, el ridica glamour-ul sexi la noi culmi ale senzualitatii, marind frumusetea formei feminine.

Noile muze ale colectiei toamna-iarna 2016-2017 Zuhair Murad, conduc ‘asaltul‘ pentru orele de fericire ale celebritatilor si un vartej de party-uri si atractii, un amestec de contraste asertive si spirite fara margini. Paltoane care matura podeaua impodobite cu gulere flirtante spectaculoase de blana si fuste mini. Amalgamuri de piele si dantela seducatoare, cu stiluri care se amesteca fara a avea preocupari, o alura marginind casualul, impodobit cu nasturi auriti imprumutati de la Michael Jackson, luminator al unui deceniu senzational.

haine-femei-2016-2017-zuhair-murad tendinte-femei-toamna-iarna-2016-2017-zuhair-murad

In tendintele toamna-iarna 2016-2017 ale colectiei Zuhair Murad, s-au remarcat 3 stiluri distincte: Glam Rock, Glam Baroque, Glam and Graphic.

Glam Rock: piele, jachete ultra scurtate, pantaloni si rochii de motociclist, franjuri, palton din vinil care denota autoritate, iar culoarea neagra are o singura destinatie: clubul.

Glam Baroque: haine din catifea sclipitoare – o procesiune inspirata din tuxedo, linii de pijama fluide, brocart pe alocuri cu stralucire de lurex, haine incorsetate, dantela, alte subtilitati in nuante de smarald, rubin, beril.

Glam and Graphic : combinatii de negru si alb, combinezoane, paiete, sugestii din Fifty Shades ofera o explozie de energie optica si fixeaza alura.

tendinte-femei-2016-2017-zuhair-murad vestimentatie-femei-tendinte-toamna-iarna-2016-2017-zuhair-murad

Colectia toamna-iarna 2016-2017 Zuhair Murad celebreaza tot ce inseamna cuceriri, ademenind feminitatea, entuziasmata sa se confrunte cu viata si sa domneasca ca regina noptilor pline de farmec.

Foto&Info: Ready-to-Wear Press Presentation www.zuhairmurad.com

Comments are off this post!