Tendinte toamna-iarna 2017 in colectia EXTRAORDINARY-Desigual

Tendinte&Stil

Tendinte toamna-iarna 2017 in colectia EXTRAORDINARY-Desigual

84

In cadrul NYFW, Desigual si-a prezentat colectia toamna-iarna 2017, care poarta numele de EXTRAORDINARY. Aceasta colectie este inspirata de femeile care au fost protagoniste ale subculturii anilor ’60, ’70, ’80 si pe care brandul le-a interpretat cu propria viziune, cu elementele specifice secolului 21.

tendinte-par-machiaj-unhii-toamna-iarna-17-desigual tendinte-toamna-iarna-17-HAIR-AND-MAKEUP tendinte-toamna-iarna-17-HAIR-AND-MAKEUP-desigual

Au fost vazute pasaje specifice underground-ului West Coast al anilor ’60, stilului Vogue al inceputurilor anilor ’80,  punk-ului californian si valului spaniol. Pe acestea, Desigual le-a modernizat cu note creative si de suflet, specifice brandului.

DESIGUAL-NYFW-toamna-iarna-17-HAIR-MAKEUP DESIGUAL-NYFW-toamna-iarna-17-HAIR-AND-MAKEUP

Tartan, flori, tricoturi, inspiratie sportiva, printuri animale si culoarea rosie sunt tendintele in moda pentru sezonul toamna-iarna 2017 Desigual. O colectie in care amestecul de stiluri, piese si materiale – aparent disonante, reprezinta metoda prin care LOOK-ul personal este definit si unde colajul este calea spre inovatie in mixuri neasteptate si surprinzatoare. O silueta zvelta si confortabila este ideala pentru lungimi mari, in straturi foarte lungi, imbracaminte exterioara si rochii; lungimi scurte la fuste mini si rochii mici. Un sezon in care piesele vestimentare sunt atent selectionate, bogate in detalii, cu jachete Perfecto si bomber, tartan, cardigane stranse pe corp si pulovere tricotate, sunt piesele care au iesit in evidenta in prezentarea Desigual toamna-iarna 2017.

februarie-2017-saptamana-modei-new-york-desigual imbracaminte-desigual-tendinte-toamna-iarna-2017 new-york-fashion-week-2017-desigual saptamana-modei-new-york-2017-desigual saptamana-modei-new-york-fashion-week-2017-desigual saptamana-modei-new-york-februarie-2017-desigual tendinte-2017-saptamana-modei-new-york-nyfw-2017 toamna-iarna-2017-desigual

Info&foto: image.net

Comments are off this post!