Tendinte unghii 2020 sezonul primavara vara

Cele mai interesante tendinte unghii 2020 de pe marile scene ale modei se remarca prin aspecte interesante dar contrastante.

Cele mai interesante tendinte unghii 2020 de pe marile scene ale modei se remarca prin aspecte interesante dar contrastante; in acelasi timp avem si clasicul, unghiile nude si manichiura franceza – fiind de un real succes. S-au remarcat unghii scurte pe de o parte si foarte lungi pe de alta parte, cele din urma fiind folosite ca fundal pentru desene si ornamente. Au dominat nuante de rosu, galben, metalicul si sclipiciul.


Abia vizibile

In cazul in care comoditatea este cea mai buna prietena a ta, minimalismul este ceea ce iti trebuie la unghii, una dintre cele mai „comode” tendinte unghii 2020. Au fost vazute unghii foarte naturale folosite in anumite cazuri doar ca baza pentru un lac transparent si stralucitor, au fost vazute unghii foarte lungi date doar cu lac pentru a straluci, au fost vazute finisaje mate foarte apropiate de natural.

Coach
Atingeri usoare pe unghii abia vizibile

Stim ca unghiile abia vizibile sunt pe podiumul celor mai importante tendinte ale acestui sezon, dar un mic detalii pe unghii le da un farmec aparte, mai ales daca iti accentueaza machiajul de zi cu zi. Au fost vazute unghii naturale cu o dunga verticala metalica pe mijloc, au fost vazute jocuri de cerculete pe unghii – ori aproape de varf, ori aproape de cuticula, accente care ofereau dinamism si unicitate unghiilor.

Kith
Varfuri colorate

Combinatiile de culori si culorile folosite pe varfurile unghiilor sunt considerate a fi o tendinta individuala, iar varietatea acestui mod de aranjare a lor confirma aceasta afirmatie. Au fost vazute diferite nuante metalice la fiecare unghie a mainii, albul obisnuit din varful unghiei a fost inlocuit de negru, iar anumite culori ale unghiei se completau cu machiajul de la ochi.

Bibhu Mohapatra
Aplicatii 3D

3D – ul se pare ca si-a castigat un loc sigur atat intre cele mai importante tendinte unghii 2020 de cateva sezoane dar si in viata cotidiana. Au fost vazute ornamente stralucitoare, feminine dar si industriale; si-au facut simtita prezenta pe unghii – sarmulite, cristale, trandafirasi, multe paiete, flori, forme abstracte.

3D - ul se pare ca si-a castigat un loc sigur atat intre cele mai importante tendinte unghii 2020 de cateva sezoane dar si in viata cotidiana.
The Blonds
Perle aplicate

Cel mai des vazute ca ornamente in tendintele unghii 2020 au fost perlele, acestea facand in anumite cazuri, un adevarat spectacol si in impodobirea chipului si a parului. Perlele au fost folosite ca infrumusetare in varfurile unghiilor, au fost folosite perle minuscule sau grupe in centrul unghiei, ca niste flori mici cu petale.

Simone Rocha
Aplicatii atarnate

Fiind vazute la multe modele, aplicatiile la unghii care atarna si-au castigat un loc meritat in tendintele unghii 2020. Au fost vazute lanturi care plecau de la varful unghiilor stiletto, au fost vazute lanturi cu cristale care straluceau frumos, sau literele numelui brandului din aur in varfuri.

Fiind vazute la multe modele, aplicatiile la unghii care atarna si-au castigat un loc meritat in tendintele unghii 2020.
Julien Macdonald
Manichiura franceza clasica

Prezenta in tendintele unghii 2020, manichiura clasica franceza nu poate iesi niciodata din tendinte datorita aspectului sau clasic, lejer si oricand modern. Au fost vazute unghii care au doar putin alb in varfuri si a carui efect era sa lungeasca degetul, a fost vazuta manichiura franceza „asortata” cu machiaje curate de primavara, sau contraste intre o manichiura curata si un machiaj „dark”.

Prabal Gurung
Manichiura franceza altfel

O abordare interesanta a manichiurii franceze care merita sa fie in prim planul celor mai importante tendinte unghii 2020 este cea in care elementele specifice traditionale ale acesteia se schimba. Au fost vazute dungulite albe pe varfuri si la baza in acelasi timp, anumite dungulite au plecat din lateral si au fost „intoarse” la varfuri, sau clasica manichiura franceza a fost accentuata de linii trasate pe deget.

O abordare interesanta a manichiurii franceze care merita sa fie in prim planul celor mai importante tendinte unghii 2020 este cea in care elementele specifice traditionale ale acesteia se schimba
Ulla Johnson
Unghii artistice

Anumiti designeri au simtit nevoia sa treaca in latura artistica a modului de aranjare al unghiilor, oferind doritoarelor, reale surse de inspiratie in privinta formelor si a culorilor. Au fost vazute combinatii de culori abia vizibile intr-un mod abstract, combinatii intre culori si ornamente, forme geometrice colorate pe o baza neagra, desene artistice pe unghii foarte lungi, lantisoare.

Roland Mouret
Unghii cu sclipici

Una din cele mai festive tendinte unghii 2020 este folosirea sclipiciului, o metoda simpla si eficienta de a straluci sau a fi in prim plan. Au fost vazute varinte de manichiura franceza cu sclipici argintiu, in anumite cazuri, unghiile cu sclipici fiind centrul intregului LOOK al modelului de pe scena; s-a remarcat sclipiciul colorat pe nuante nude de unghii care ofereau un aspect jucaus.

Una din cele mai festive tendinte unghii 2020 este folosirea sclipiciului, o metoda simpla si eficienta de a straluci sau a fi in prim plan.
Chiristian Siriano
Printuri animale

Una din cele mai originale idei ale celor mai importante tendinte unghii 2020 sunt cele in printuri animale. Au fost vazute printuri stralucitoare de tigru, au fost vazute nuante de neon pentru printuri de zebra si leopard, anumite variante fiind foarte aglomerate.

Una din cele mai originale idei ale celor mai importante tendinte unghii 2020 sunt cele in printuri animale.
Rebecca Minkoff
Gri

In cazul in care iti doresti sa adopti una din tendintele unghii 2020 mai simple dar nudul nu te incanta, ai posibilitatea sa folosesti culoarea gri, o nuanta neutra si pe departe nu atat de dura ca negrul. Au fost vazute variante de unghii scurte si lucioase avand un gri cald, au fost vazute multe unghii in diverse culori din care s-a remarcat griul.

In cazul in care iti doresti sa adopti una din tendintele unghii 2020 mai simple dar nudul nu te incanta, ai posibilitatea sa folosesti culoarea gri
Matty Bovan
Nude roz si piersica

Nuantele nude de piersica la care adaugam putin culoare calda, face din aceasta tendinta unghii 2020 – ideala in ansamblul modei per total. Au fost vazute unghii total lacuite in oja de roz piersic potrivita tuturor tonurilor pielii, s-au remarcat nuante calde de piersica, au fost vazute insertii subtile de dungulite sau diverse forme subtile pentru a iesi din monotonie.

GCDS
Unghii galbene

Una dintre cele mai populare culori regasite pe podiumul celor mai importante tendinte unghii 2020 este galbenul. Au fost vazute variante de galben bogate si calde, au fost folosite multe culori din care galbenul iesea foarte bine in evidenta, iar neonul a fost si el prezent – galbenul fiind suprem.

Una dintre cele mai populare culori regasite pe podiumul celor mai importante tendinte unghii 2020 este galbenul.
3.1 Phillip Lim
Unghii rosii

Atemporalul si seducatorul rosu nu putea sa lipseasca de pe podiumul principalelor tendinte unghii 2020, fiind vazute LOOK-uri retro dintre unghii rosii si buze rosii, au fost vazute variante solide ale acestei culori, iar anumite prezentari, au avut dominant – rosul.

Moschino
Vin rosu

O nuanta folosita si la machiaj, vinul rosu se afla pe podiumul tendintelor de machiaj 2020, una din cele mai importante ale acestui sezon. Au fost vazute nuante de rosu inchis care in anumite contexte pareau si de temut, au fost vazute nuante de burgundy pe unghii lungi aranjate in diverse moduri.

Rebecca Minkoff