Frumusete

HomeFrumuseteUnghiile Trebuie sa Completeze Stilul Vestimentar, sa se Potriveasca Machiajului, Stilului de Viata, Activitatilor Zilnice
Unghiile Trebuie sa Completeze Stilul Vestimentar, sa se Potriveasca Machiajului, Stilului de Viata, Activitatilor Zilnice

Unghiile Trebuie sa Completeze Stilul Vestimentar, sa se Potriveasca Machiajului, Stilului de Viata, Activitatilor Zilnice

Unghiile si-au castigat in ultimii ani un loc important si binemeritat in ansamblul procesului de infrumusetare a unei femei. Combinatii de culori, tehnici din ce in ce mai sofisticate de “aranjare” a unghiilor, insertii de pietricele si multe altele, fac parte din (re)evolutia manichiurii din ultimul timp.
O importanta deosebita le este acordata unghiilor in cadrul prezentarilor de moda, unul din locurile in care un ansamblu trebuie sa fie perfect. Si iata ca s-a ajuns si in punctul in care se da tonul tendintelor la unghii, tendinte dictate tocmai in cadrul acestor prezentari de moda. Fie ca incercati acasa sau in cadrul unui salon specializat, iata care sunt tendintele in materie de unghii din primavara 2014!

Se poarta albul! Albul opac a fost prezent pe unghiile taiate scurt ale modelelor care au defilat in cadrul spectacolelor de prezentare. Simple sau folosite ca baza pentru alte culori, albul pe unghii a creat un efect modern si neutru.
O alta tendinta este folosirea nuantei lila ca baza, completata spre varfurile unghiilor cu o nuanta de gri nisip. Un efect contrastant si foarte deosebit.
O alta tendinta de luat in considerare sunt unghiile lungi, ovale si ascutite, iar culoarea lacului de unghii este o piersica, apropiata de nuanta pielii. Spre varfuri mai puteti aplica o nuanta mai puternica , iar la baza puteti aplica pietricele.
Tot discretul caracterizeaza si urmatoarea tendinta, o nuanta de roz pura si lucioasa, aplicate pe unghii mai scurte.
Pentru persoanele excentrice, sclipiciul este in tendinte! Se foloseste la baza un lac de unghii gri, iar dupa ce se usuca, se aplica o nuanata de sclipici negru. La varfuri, unghiile taiate scurt trebuie sa se termine in nuante de negru.

Articol extras din Revista Famost – Editia Mai 2014 !

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»