Simplu si Sofisticat: Doua Cuvinte care Descriu Principalele Tendinte Unghii Primavara 2015

Frumusete

Simplu si Sofisticat: Doua Cuvinte care Descriu Principalele Tendinte Unghii Primavara 2015

15

Dupa cateva sezoane in care efectele 3D, jocurile de culori si texturile au fost cele care au dominat nail artul, s-a simtit nevoia unor schimbari. Astfel, in primavara 2015, avem in prim plan paletele de alb si negru, linii grafice subtiri, tendintele acestei primaveri in ceea ce priveste unghiile, rezumandu-se la imbinarea cuvintelor : SIMPLU si SOFISTICAT.

NICOLE MILLER foloseste liniile subtiri orizontale, avand in background o nuanta portocalie stralucitoare: efect subtil, dar care face diferenta!

Unghiile albe au fost accentuate cu laser prin intermediul liniilor subtiri la mijloc, tendinte prezentate de KATE SPADE.

Negrul mat cu umbre argintii de-a lungul cuticulelor da un aspect chic manichiurii frantuzesti, o tendinta a la CARMEN MARC VALVO, jocul cu texturi fiind o modalitate foarte simpla de a da un look deosebit unghiilor.

Avand roz ca baza, accentuat de nuante metalice de aur de-a lungul cuticulei, unghiile au un aspect incredibil. Sic si simplu, acest trend a fost completat de aspectul dramatic al machiajului ochilor: CUSHNIE ET OCHS.

Lacul de unghii in nuanta de aur metalic aplicat in model de cruce peste o baza nud, a
fost prezentat de TADASHI SHOJI! Arata foarte bine, pare complicat, dar este foarte simplu de realizat.

CREATURES OF THE WIND ne atrage atentia cu nuantele argintii metalice folosite in gradient direct peste unghii: aspect simplu, dar de lux.

DELPOZO a folosit semiluna in nuanta de coral, aplicata la baza unghiilor si spatiile negative; simplu, practic si de efect.

BIBHU MOHAPATRA a folosit dungulite albe si negre pentru a descrie forme geometrice, avand ca baza aspectul nude.

JON SOON a “decorat” doar cate doua unghii de la fiecare mana, folosind spatii negative si
dungulite orizontale pictate in nuante albe.

Unghiile albe mate cu o dungulita verticala nude de la baza cuticulei si pana in varf, s-au dovedit a avea un aspect uimitor!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *