Tendinte unghii toamna 2015

Frumusete

Tendinte unghii toamna 2015

36

Prezentarile de moda, nu te uimesc doar cu modelele, luxul, locatia, aranjamentul sau vestimentatiile, ci si prin micile amanunte, fara de care tot acest spectacol, ar fi incomplet. Poate cu ceva timp in urma, aranjatul unghiilor nu era atat de important, dar, odata cu evolutia modei si a culturii, acest mic segment a capatat o alta semnificatie.
Haideti sa vedem impreuna, pe scurt, care sunt principalele tendinte ale unghiilor din sezonul toamna 2015, vazute pe catwalk in Londra, Milano, Paris, New York.

Unghiile rotunjite sunt in trend acum si se pare ca vor rezista o perioada buna de timp, chiar daca cele unghiulare sunt preferatele multora dintre noi. Unghiile rotunjite, date cu lac de unghii si bine intretinute pot avea un ‘look’ sic, sofisticat. Monique Lhuillier, Derek Lam, Christian Siriano, Suno.

Fardul de pleoape albastru a fost prezent pe toate scenele de prezentare, astfel ca si manichiura trebuie sa fie tot albastra; s-au vazut unghii albastre sclipitoare sexi, nuante vibrante metalice. Monique Lhuillier, Marissa Webb, Costello Tagliapetra.

Se pare ca nu poate exista sezon, fara manichiura frantuzeasca clasica, pentru acest sezon, avand un aspect sic, rafinat si care sa ne ajute sa ne completam tinuta de dimineata. S-au vazut combinatii de manichiura frantuzeasca, cu detalii grafice, culori luminoase, dungi orizontale, linii sculpturale, spatii negative. Jeremy Scott, Jin Choon Choi, Rebecca Minkoff.

Unul din cele mai bune exemple ale nail-art-ului, este spatiul negativ si reprezinta una dintre cele mai importante tendinte ale sezonului toamna 2015 unghii, continuand tendintele din primavara acestui an. Marissa Webb, Suno, Rebecca Minkoff.

Nu toate lacurile de unghii sunt glossy, iar pentru cele care isi doresc altceva, exisata si oja mata. Acest aspect mat, a  fost prezent in majoritatea prezentarilor de moda si pot avea un aspect interesant cand apar si tangente cu arta. Antonio Marra, Wes Gordon, Marissa Webb.

O alta tendinta a unghiilor din sezonul toamna 2015, este minimalismul, vazut de de la unghii pana la vestimentatie. Cu toate ca exista multe ‘look’-uri monocromatice si lipsite de inspiratie – folosind nuante simple sau contrastante (verde, albastru marin), linii interesante, perpendiculare, minimalismul unghiilor poate transforma banalul in uimitor. Cushnie et Ochs, Suno, Giamba.

Continuand tendintele primaverii 2015, unghiile scurte se mentin in top. Ele sunt destinate femeilor active si avand pe ele culoarea potrivita, pot avea un efect de neuitat; daca vrei sa fii in trend 100%, foloseste albastrul, sau, pentru un ‘look’ grunge, incearca nuante intunecate. Nicole Miller, Monique Lhuillier, Rebecca Minkof.

Un aspect artistic deosebit, este dat de aspectul de „panza stropita de vopsea”. Daca va place si va incanta aceasta idee, incercati-o si veti fi 100% in tendintele acestui sezon. Imaginati-va un fundal neutru, avand puncte, linii si/sau stropi, albastre, portocolii, rosii, galbene … Jenny Packham, Vivienne Westwood, Kenzo.

Aspectele minunate ale apusurilor de soare au incantat ochii privitorilor in prezentari; au fost vazute nuante inspirate din paleta cromatica a anilor `70, nuante pamantii. Cu ajutorul acestei tendinte, manichiura a fost ridicata intr-adevar la rangul de arta. Mara Hoffman, Degen si Jeremy Scott.

Cand sunt folosite nuantele metalice si insertiile de bijuterii, valoarea unghiilor creste instantaneu! Au fost vazute insertii de smarald (combinatii de negru cu verde), safir, unghii lungi de aur cu linii artistice. Mary Benson, Marissa Webb, Dennis Basso.

Your email address will not be published. Required fields are marked *