Tendinte vestimentare barbati toamna-iarna 2016-2017

Tendinte&Stil

Tendinte vestimentare barbati toamna-iarna 2016-2017

201

Saptamanile modei dedicate sezonului vestimentar  toamna-iarna 2016-2017 pentru barbati au adus ca tendinte, o mare varietate, tinute indraznete, reinventari, tendinte comune cu cele ale femeilor, de la talia ridicata, la catifea sau maneci lungi. Iata care sunt principalele tendinte si ce anume ar trebui sa luati in considerare pentru sezonul care vine!

Talia inalta

Dupa mult timp in care talia joasa a dominat vestimentatia atat masculina cat si cea feminina, e timpul pentru o revansa, asa ca, facand o incursiune in timp in anii ’50 si ’70, vom regasi talia ridicata, avand influente retro-glam.

Giorgio Armani

Giorgio Armani

Dandysmul

Eleganta si rafinamentul ostentativ, cautarea continua a originalitatii si dorinta de a impresiona pentru a nu fi parte integranta cu multimea, s-au regasit in tendintele sezonului toamna-iarna 2016-2017 pentru barbati.

Moschino

Moschino

Orientale

O tendinta care s-a remarcat in acest sezon, au fost influentele orientale in vestimentatia masculina, puse in valoare de DsQuared2, AlexanderMcQueen, A.Men.

Dsqured2

Dsqured2

Maneci lungi

O tendinta a sezonului vestimentar pentru barbati toamna-iarna 2016-2017 care se remarca, sunt manecile lungi ale vestimentatiilor, tendinta regasita si vestimentatia feminina. Ea a fost adusa in prim plan de nume ca Demir Doma, Agi e Sam, Alexander McQueen.

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Geaca bomber

specifica pilotilor britanici in cel de-al doilea razboi mondial, este o necesitate in aceasta toamna, daca vrei sa te inscrii in tendintele vestimentare ale sezonului 2016-2017.

Burberry

Burberry

Stilul western

este stilul ‘rebel’, trasnformand barbatul in cowboy, pistolari, proscrisi…rebelii care au promovat acest stil sunt Valentino, D&G, Antonio Marras.

Antonio Marras

Antonio Marras

Pelerina

a disparut ceva timp din prezentarile vestimentrare pentru barbati, dar sa speram ca nu si din garderoba, mai ales ca sezonul 2016-2017 barbati ne aduce variante moderne ale acestei piese vestimentare clasice, prin intermediul numelor ca Diesel, Burberry, Gucci.

Gucci

Gucci

Catifeaua

este ‘must have’-ul sezonului toamna-iarna 2016-2017, dominand majoritatea colectiilor prezentate. Eleganta, casual, perfecta pentru a iesi in evidenta si promovata intr-o maniera moderna, catifeaua a fost aleasa de Bottega Veneta, Balmain, Costume National.

Costume National

Costume National

Comments are off this post!