Tendinte vestimentare femei Balenciaga 2017 sezonul primavara-vara

Video

Tendinte vestimentare femei Balenciaga 2017 sezonul primavara-vara

482

In colectia pentru femei Balenciaga 2017 sezonul primavara-vara, designerul georgian Demna Gvasalia a ‘riscat‘ prin introducerea in colectie a spandexului, materialul elastic inventat in 1958 de DuPont. Culori intinse, printuri deosebite, spandexul a fost evitat a fi folosit in moda, fiind destinat articolelor sportive; cu toate acestea, casa de moda nu l-a folosit in sport.

moda-feminina-primavara-vara-2017-Balenciaga

S-au vazut influente ale anilor ’80 intr-o interpretare moderna, au fost folosite elemente florale retro, culorile au fost unice si luminoase, au fost vazute rochii couture, jachete boxy si trenciuri. Demna Gvasalia a reinventat silueta oversize intr-o maniera destul de puternica pentru a deveni tendinta; mai mult, modelele au avut genti de mana supradimensionate, indiferent ca sunt purtabile pe umar sau doar in mana.

vestimentatie-femei-primavara-vara-2017-Balenciaga

Colectia pentru femei Balenciaga 2017 sezonul primavara-vara poate fi vazuta ca una mai putin acceptabila in limite normalului, dar cu siguranta exista si extremisti care empatizeaza cu stilul sau, el reusind sa-si adapteze stilul avangardist – si poate obsesia pentru fetis-fashion -, celui practic, din strada.

Foto: www.balenciaga.com

Comments are off this post!