Tendinte&Stil

HomeTendinte&StilTendinte vestimentare feminine toamna 2015
Tendinte vestimentare feminine toamna 2015

Tendinte vestimentare feminine toamna 2015

Anii ’70 sunt cei care au fost sursa de inspiratie pentru sezonul toamna 2015, iar designerii si-au indreptat atentia catre clientii sai, cu gandul de a le oferi o vestimentatie sic si calduroasa.

1 Culorile acestui sezon sunt cele specifice anilor ’70:  pamantii, naturale, cum ar fi portocaliul ars, verdele de maslina, nuante maronii.
2Franjurii sunt in mare trend si in acest sezon, ei fiind prezenti si in precedentele tendinte, peste 100 de designeri folosindu-i in colectiile acestei toamne.
3Nu putem vorbi de anii ’70 fara a reaminti de stilul boho – in top si in acest sezon si care ne aduce multa culoare si distractie.
4Ce ar merge in orice combinatie si tinde sa devina piesa de rezistenta a sezonului toamna 2015? Puloverele sau maletele albe pe gat, combinate – preferabil- cu topuri V neck.
5Tinutele atletice nu trebuie sa se inscrie in “casual”, ele fac trecerea de la ceva mai putin purtabil la o tinuta practica si mai apropiata salii de sport.
6Pantalonii largi si taiati pana deasupra gleznelor ne ofera libertate in miscare si sunt cat se poate de addicted anilor ‘70.
7Detaliile victoriene au fost promovate de multi designeri in acest sezon, bluzele high-neck cu/fara dantela fiind foarte populare si inscriindu-se in tendintele toamna 2015!
8Falsa sau naturala, blana este un punct de referinta a acestui sezon. Vrei sa fii in tendintele vestimentare toamna 2015? Incalzeste-te cu un guler de blana!

Tendintele vestimentare toamna 2015 in varianta completa, AICI!

9Ia serios in calcul pelerina pentru acest sezon, dar nu te opri asupra unui anumit model, deoarece, fiecare designer a avut viziunea proprie in acest sens.
10Tricotajele reiate – chiar si stratificate, sunt calduroase, ne dau un aspect confortabil si senzatia de libertate.
11Culoarea grie este foarte versatila si merge cu orice din garderoba si cu toate acestea, nimic si nimeni nu ne poate impiedica sa o purtam din cap pana in picioare.
12Pastelurile soft dau putere tendintelor sezonului toamna 2015, mai ales daca in tinute avem si ceva blana; avem culori specifice sarbatorilor de Paste, fie ca e rozul petalelor sau albastrul spumei de mare.
13Multi designeri au mers in acest sezon, pe combinatia dintre culorile indraznete si formele geometrice, cu un impact foarte puternic!
14 Stofele groase, confectiile bogate – inspirate din stilul masculin traditional englezesc (Saville Row), dar “folosite” intr-o maniera moderna, si-au facut aparitia in spectacolele de prezentare ale sezonului toamna 2015.
15Multi designeri au facut o frumoasa incursiune in perioada swing specifica anilor ’60, prin intermediul taliei ridicate si a rochitelor boxy.
16Intre tendintele vestimentare pentru sezonul toamna 2015, s-a remarcat si stilul army marinaresc – ridicat prin intermediul butoanelor de aur, a dungilor Breton si a paltoanelor, la cele mai inalte si moderne standarde.

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»