Tendinte vestimentare feminine toamna 2015

Tendinte&Stil

Tendinte vestimentare feminine toamna 2015

14

Anii ’70 sunt cei care au fost sursa de inspiratie pentru sezonul toamna 2015, iar designerii si-au indreptat atentia catre clientii sai, cu gandul de a le oferi o vestimentatie sic si calduroasa.

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]1[/trendmag_dropcap] Culorile acestui sezon sunt cele specifice anilor ’70:  pamantii, naturale, cum ar fi portocaliul ars, verdele de maslina, nuante maronii.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]2[/trendmag_dropcap]Franjurii sunt in mare trend si in acest sezon, ei fiind prezenti si in precedentele tendinte, peste 100 de designeri folosindu-i in colectiile acestei toamne.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]3[/trendmag_dropcap]Nu putem vorbi de anii ’70 fara a reaminti de stilul boho – in top si in acest sezon si care ne aduce multa culoare si distractie.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]4[/trendmag_dropcap]Ce ar merge in orice combinatie si tinde sa devina piesa de rezistenta a sezonului toamna 2015? Puloverele sau maletele albe pe gat, combinate – preferabil- cu topuri V neck.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]5[/trendmag_dropcap]Tinutele atletice nu trebuie sa se inscrie in “casual”, ele fac trecerea de la ceva mai putin purtabil la o tinuta practica si mai apropiata salii de sport.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]6[/trendmag_dropcap]Pantalonii largi si taiati pana deasupra gleznelor ne ofera libertate in miscare si sunt cat se poate de addicted anilor ‘70.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]7[/trendmag_dropcap]Detaliile victoriene au fost promovate de multi designeri in acest sezon, bluzele high-neck cu/fara dantela fiind foarte populare si inscriindu-se in tendintele toamna 2015!
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]8[/trendmag_dropcap]Falsa sau naturala, blana este un punct de referinta a acestui sezon. Vrei sa fii in tendintele vestimentare toamna 2015? Incalzeste-te cu un guler de blana!

Tendintele vestimentare toamna 2015 in varianta completa, AICI!

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]9[/trendmag_dropcap]Ia serios in calcul pelerina pentru acest sezon, dar nu te opri asupra unui anumit model, deoarece, fiecare designer a avut viziunea proprie in acest sens.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]10[/trendmag_dropcap]Tricotajele reiate – chiar si stratificate, sunt calduroase, ne dau un aspect confortabil si senzatia de libertate.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]11[/trendmag_dropcap]Culoarea grie este foarte versatila si merge cu orice din garderoba si cu toate acestea, nimic si nimeni nu ne poate impiedica sa o purtam din cap pana in picioare.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]12[/trendmag_dropcap]Pastelurile soft dau putere tendintelor sezonului toamna 2015, mai ales daca in tinute avem si ceva blana; avem culori specifice sarbatorilor de Paste, fie ca e rozul petalelor sau albastrul spumei de mare.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]13[/trendmag_dropcap]Multi designeri au mers in acest sezon, pe combinatia dintre culorile indraznete si formele geometrice, cu un impact foarte puternic!
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]14 [/trendmag_dropcap]Stofele groase, confectiile bogate – inspirate din stilul masculin traditional englezesc (Saville Row), dar “folosite” intr-o maniera moderna, si-au facut aparitia in spectacolele de prezentare ale sezonului toamna 2015.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]15[/trendmag_dropcap]Multi designeri au facut o frumoasa incursiune in perioada swing specifica anilor ’60, prin intermediul taliei ridicate si a rochitelor boxy.
[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-3″]16[/trendmag_dropcap]Intre tendintele vestimentare pentru sezonul toamna 2015, s-a remarcat si stilul army marinaresc – ridicat prin intermediul butoanelor de aur, a dungilor Breton si a paltoanelor, la cele mai inalte si moderne standarde.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *