Tendinte vestimentatie vara 2014. Culorile Luminoase si Imprimeurile Indraznete Au Caracterizat Majoritatea Prezentarilor de Moda Dedicate Sezonului Vara 2014

Tendinte&Stil

Tendinte vestimentatie vara 2014. Culorile Luminoase si Imprimeurile Indraznete Au Caracterizat Majoritatea Prezentarilor de Moda Dedicate Sezonului Vara 2014

16

Imprimeurile care au punct de plecare trandafirii sunt in mare trend (chiar si pentru barbati)! Floralul este peste tot: pe bluzite, rochii, fuste, asa ca profitati de spectacolul culorilor!
Pentru un aer de prospetime si pentru a accentua “summer look”-ul, purtati incaltaminte deschisa si daca se poate, fara toc.
Culorile metalice s-au impus in tendintele vara 2014: nuantele stralucitoare, sclipiciul si culorile irizante – pentru cei mai indrazneti.
Dungile orizontale sunt destinate partii masculine in sezonul vara 2014, dar asta nu ar trebui sa fie o piedica pentru doamne si domnisoare in a purta astfel de piese vestimentare.
Incaltamintea si imbracamintea sic sport si-au facut loc pe podiumul din aceasta vara a tendintelor vestimentare, asa ca, nu ezita sa le porti!
Gandeste pozitiv, fii energica si luminoasa! Culoarea numarul 1 a anuluiorhideea radianta  (radiant orchid) – se poarta in toate nuantele disponibile.
Bluzele, gecile, scurtele taiate se poarta in acasta vara mai mult ca oricand!
O nota distincta a tendintelor vara 2014 o dau piesele vestimentare cu grafica prolix, asa ca cel mai bine este sa profitati si sa fiti in trend!
Costumele colorate pentru barbati se poarta in aceasta vara, dar colorat nu inseamna albastru navy sau gri!
Portofelul cu franjuri se inscrie in tendintele vara 2014, iar daca nu detineti un astfel de accesoriu, ar fi bine sa il achizitionati, daca doriti sa va aliniati trendului!

 

Articol preluat din cadrul Revistei Famost – Editia Iunie 2014 !

Your email address will not be published. Required fields are marked *