Terapia Geotermala – Masajul Cu Pietre Vulcanice

Blog splendida

Terapia Geotermala – Masajul Cu Pietre Vulcanice

32

Metoda masajului cu pietre vulcanice calde este foarte veche si isi are originile in cultura chineza si cea indiana. Pietrele sunt incalzite la temperaturi ce variaza intre 50 grade si 100 grade. La Migoto Spa, in timpul terapiei, sunt folosite uleiuri esentiale accelerandu-se astfel proprietatile masajului.
Pietrele sunt puse pe diferite zone ale corpului, astfel incat corpul si spiritul sa se relaxeze. O parte din pietre sunt asezate pe corp in cele 7 puncte cheie (pentru relaxare si stimulare), iar celelalte pietre ramase sunt folosite la un masaj ritmic ce ofera relaxare.

Beneficiile terapiei geotermale:

– ofera relaxare si va scapa de stres

– trateaza anxietatea si depresia

– stimuleaza circulatia sangelui

– trateaza isomnia

– calmeaza durerile musculare, articulare ?i reumatice

– calmeaza durerile de coloana

– relaxeaza si restabileste echilibrul energetic al corpului

– favorizeaza transpiratia ceea ce are ca rezultat eliminarea toxinelor din organism

MIGOTO Spa iti ofera 50 minute de terapie geotermala si inca 15 minute de relaxare, in liniste – doar tu. Pentru ca de obicei, clientii nostri adorm in cursul unui astfel de masaj, oferim cele 15 minute pentru ca pacientul sa isi revina din calatoria relaxanta de care a avut parte.
Intr-un spatiu intim, muzica de ambianta, lumina difuza, pietre vulcanice calde, aromoterapie si uleiuri esentiale vei evada si te vei deconecta de toate problemele zilnice si viata citadina agitata. Vei fi DOAR tu cu tine!

Ofera-ti un moment de liniste si relaxare doar la MIGOTO Spa!

Pentru cele mai noi oferte si noutati ne gasesti si pe Facebook AICI !

MIGOTO SPA – Galati, Strada Melodiei, Bloc Paltin 1, Telefon: 0336.114.983, www.migotospa.ro, office@migotospa.ro, https://www.facebook.com/migotospa.ro
Program lucru: Luni – Vineri (10.00 – 20.00), Sambata (10.00 – 18.00)

Your email address will not be published. Required fields are marked *