Solutiile Perfecte Pentru Eliminarea Surplusului de Apa si Topirea Grasimilor: Termosudatia si Bio-Shock Cellucomplex

Blog splendida

Solutiile Perfecte Pentru Eliminarea Surplusului de Apa si Topirea Grasimilor: Termosudatia si Bio-Shock Cellucomplex

77

Impachetarile corporale reprezinta solutia rapida pentru a avea o piele cu aspect tonifiat, luminos, sanatos. Despre impachetari se vorbeste mult, dar important este sa stim ce fel de impachetari cautam.

Tipuri de impachetari corporale si efectele lor:

Impachetarile se impart in mai multe categorii: cele de hidatare, tonifiere, antivergeturi, anticelulitice. Majoritatea doamnelor sunt interesate de cele cu efect anticelulitic si eliminarea apei din tesutul de grasime.

Migoto Spa iti ofera o gama variata de impachetari pentru ca tu sa alegi ce ti se potriveste mai bine:

 

TERMOSUDATIA  Termosudatie inseamna eliminarea surplusului de apa din organism, prin transpiratie. O data cu acest surplus de apa, sunt eliminate din corpul tau si toxinele, inclusiv grasimile “topite”. Termosudatia nu deshidrateaza si nu iti face nici un rau ! Cu ajutorul ei, se elimina exclusiv surplusul de apa din organism. Aceasta este o parte foarte importanta a oricarui program de slabire, mai ales atunci cand te lupti cu celulita veche in stadiile 3 si 4, sau cu grasimea incapsulata, adunata in ani. Acest proces are rolul de a inmuia grasimea si de a aduce nodulii celulitici din stadiile avansate, in stadiile 1-2.
Termosudatia este importanta insa chiar si atunci cind nu vorbim de fazele avansate ale tesutului adipos/celulitic. Ea este benefica pentru orice organism, pentru ca stimuleaza circulatia limfatica si ajuta la eliminarea toxinelor. Mai mult decat atat, termosudatia reduce si previne retentia hidrica, adunarea apei in exces, in tesuturi. Si nu uita ca, in cazul retentiei hidrice, nu trebuie sa te feresti … de apa ! Una dintre cauzele edemelor este chiar consumul scazut de apa. Iata de ce: pentru ca organismul tau sa functioneze normal, este necesar sa-i asiguri o cantitate de apa cat mai mare. Studiile specialistilor arata ca un adult sedentar, de varsta medie, ar trebui sa bea 240 ml de apa (un pahar) pentru fiecare 9 kilograme de greutate a corpului, adica 8-10 pahare/zi. De exemplu, o persoana de 54 de kilograme, trebuie sa bea 6 pahare cu apa, pentru a acoperi necesarul zilnic.
Astfel TERMOSUDATIA te ajuta la eliminarea apei din celula de grasime dar ajuta si persoanele ce au o retentie de apa ridicata si de aceea celulita are un aspect “pufos”.

 

BIO-SHOCK CELLUCOMPLEX  –  Bio-Shock Cellucomplex este un tratament anticelulitic spectaculos, de maxima performanta, care topeste depozitele de grasime, instantaneu. Este un tratament “soc”, cu rezultate imediate si de durata. Favorizeaza drenarea grasimii din organism, si eliminarea pe, pe cale naturala. De asemenea, oxigeneaza pielea.
Bio-Shock Cellucomplex contine cele mai puternice si mai cunoscute ingrediente anticelulitice: guaranina, L-carnitina, iedera, extract de fucus si de acebo, toate cu efect antiadipos si antiedematos.
CUM ACTIONEAZA?
L-carnitina este cel mai eficient si mai sigur ingredient anticelulitic. Topeste depozitele de grasime deja existente si previne formarea altora noi.
Guaranina contine cofeina si teobromina, ingredient activi, care accelereaza procesul de distrugere a celulitei.
Extractul de aceba are o puternica actiune anticelulitica si antiedematoasa, ce reduce inflamatia ganglionilor limfatici, responsabili cu aparitia celulitei.
Extractul de iedera, ca si extractul de aceba, actioneaza asupra celulitei si ajuta la eliminarea edemelor, inflamatiilor si a surplusului de apa din organism.
Extractul de fucus are actiune anticelulitica, prin continutul mare de iod. Normalizeaza permeabilitatea capilara si impiedica acumularea lichidelor, in tesut.
Metil nicotinate induce efectul de inrosire a pielii, deschide porii si accelereaza circulatia sanguina.
Acest tratament ajuta nodulii de grasime sa se rupa, sa se dezintegreze, sa se treaca in stare lichida si produce exsudatia, transpiratia. Apa eliminata din tesutul tratat, contine toxinele rezultate din procesul de topire a grasimii. Serul anticelulitic Bio-Shock Cellucomplex poate fi folosit zilnic.
Pentru rezultate evidente, utilizati tratamentul de cel putin 3 ori/ saptamana.
MIGOTO SPA iti ofera mult mai multe impachetari si de aceea e bine sa ne vizitati site-ul www.migotospa.ro pentru a vedea toate serviciile de remodelare corporala si costurile acestora. Pentru cele mai noi oferte si noutati ne gasesti si pe Facebook AICI !

MIGOTO SPA – Galati, Strada Melodiei, Bloc Paltin 1, Telefon: 0336.114.983, www.migotospa.ro, office@migotospa.ro, https://www.facebook.com/migotospa.ro
Program lucru: Luni – Vineri (10.00 – 20.00), Sambata (10.00 – 18.00)

Comments are off this post!