The Kid’s Lab!

Media

The Kid’s Lab!

The Kid's Lab! - va include o serie de spatii comune deschise pentru expozitii, proiecte editoriale si evenimente.
257

Aici vine The Kid’s Lab! la etajul superior al Main Pavilion, o platforma pentru toate expresiile de imbracaminte experimentala pentru copii.

Un loc de cercetare obisnuita, un univers atat complex, cat si compact, dedicat in intregime creativitatii si inovarii in imbracamintea pentru copii. Inovatia minunata a lui Pitti Immagine Bimbo 89 este The Kid’s Lab!, amplasata intr-un concept nou, cu o gama variata, colorata. Etajul superior al Main Pavilion – va primi pentru prima data, toate definitiile diferitele ale modei copiilor experimentali The Kid’s Lab! va fi noul habitat natural al brandurilor din sectiunile KidzFIZZ, #ACTIVELAB, Nest, EcoEthic si Kid’s Evolution.

O scena unica pentru laboratorul conceptual care include experimentarea KidzFIZZ, dimensiunea atletico-metropolitana a #ACTIVELAB, focarul de branduri infloritoare The Nest, bannerul de sustenabilitate apartinand EcoEthic si colectiile mini-capsule ale Kid’s Evolution. Datorita conceptului elaborat de Storage Milano – studioul de arhitectura si design care lucreaza cu toate numele importante din moda si dincolo de el – fiecare dintre aceste sectiuni va putea sa-si exprime propriul ADN distinctiv si, in acelasi timp, dialogul cu celelalte lumi ale cercetarii in moda. Etajul superior al Main Pavilion va gazdui de asemenea, cele doua proiecte Pitti Bimbo dedicate ilustratiei si activitatii editoriale dedicate copiilor The Extraordinary Library si OFF the PAGE … si World of Fashion.

Si mai mult, pentru prima data, aceasta planeta a cercetarii – The Kid’s Lab! – va include o serie de spatii comune deschise pentru expozitii, proiecte editoriale si evenimente, care vor implica cumparatori, presa si influenceri. Printre participarile speciale la aceasta editie: Chopard Italia prezinta o previzualizare exclusiva a proiectului in sprijinul Fundatiei Andrea Bocelli, legata de reconstructia scolii din Muccia in provincia Macerata, care a fost lovita puternic de cutremurul din 2016. Pentru prima data in Italia, expozitia “Una famiglia, tutti I colori” de catre fotograful New York, Tom Watson, pentru Asociatia Mamme per la Pelle; zona speciala semnata de MILK MAGAZINE; spatiul dedicat proiectului “The Playful Living”, impreuna cu Style Piccoli; si prezentarea cartii “Craft the Seasons: 100 Creations” de faimosul designer si ilustrator francez Nathalie Lete.

Info&foto : pittimmagine.com

Comments are off this post!