The Ministry of Elegance – a X-a editie

Tendinte&Stil

The Ministry of Elegance – a X-a editie

193

Luna noiembrie se sarbatoreste cu stil in cel mai frumos proiect dedicat femeii „The Ministry of Elegance” ajuns la cea de-a zecea editie. Aceasta a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum muzica, moda, film, teatru, fotografie, arhitectura, design si PR.
Proiectul “The Ministry of Elegance” a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta, rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri.

“The Ministry of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal.
In viziunea organizatorilor, stilul nu tine de trenduri sau de situatie materiala, ci tine mai mult de atitudine, viziune si creativitate. Toate aceste elemente formeaza o imagine puternica și care nu poate fi ignorata.

Sedinta foto ce a marcat a zecea editie “The Ministry of Elegance” a avut loc la Luxury Outlet Bucharest (Calea Victoriei 63-81 Radisson Blu)

Comments are off this post!