Thermage FLX si beneficiile uimitoare

Thermage foloseste energia frecventelor de unde radio pentru incalzirea celor mai profunde straturi ale pielii

Thermage FLX reduce liniile fine si ridurile, imbunatateste aspectul labei gastei, liniile de la ras sau ingrijorare, imbunatateste relaxarea si faciala si a pielii la peste 96% dintre pacienti! Daca nu esti convinsa de cele mentionate, citeste in continuare pentru a vedea cum functioneaza!

Daca te simti ca nu mai ai acel aspect atat de tanar la fel cum te simti, nu iti face probleme: nu esti singura! Toata lumea trece prin astfel de momente, partea buna fiind aceea ca avem diverse solutii pentru a arata mai bine si mai tanara, iar industria in acest domeniu al infrumusetarii continua sa evolueze pe zi ce trece.

Fara injectii sau interventii chirugicale, una din cele mai noi metode de a te face sa arati in exterior asa cum te simti si in interior, este Thermage FLX – noua generatie Thermage, un tratament de intindere a pielii non invaziv, folosit de celebritati ca Gwyneth Paltrow, Demi Moore si lista poate continua, avand peste doua milioane de proceduri efectuate in intreaga lume. Thermage este ca Pilates pentru piele: un tratament fitness al pieliicare tonifica si strange pielea pe fata, ochi si corp pentru a-i oferi corpului un LOOK mult mai tanar.

Thermage FLX vine cu un confort mult mai bun comparativ cu variantele mai vechi, datorita pieselor sale vibrante si aplicatorului criogenic, facand din acest tratament, unul extrem de eficient si confortabil. Noua sesiune FLX este cu aproximativ 25% mai rapida, cu tratamentul tipic aplicabil chipului si gatului avand o durata mai mica de o ora si tratamentul pentru ochi durand in jur de 20 de minute.

Este un instrument impresionant utilizand tehnologia patentata pentru strangerea pielii pentru a stimula producerea colagenului in timp. Concret, Thermage foloseste energia frecventelor de unde radio pentru incalzirea celor mai profunde straturi ale pielii, facandu-le sa se contracte si sa devina ferme pentru o perioada de la 4 la 6 luni, oferind zonei unde se lucreaza un lifting de calitate. Ajuta de asemenea, la netezirea liniilor fine din jurul gurii, a ochilor, fruntii si imbunatateste linia maxilarului si sub barbie.

Ce este de retinut la tratamentul Thermage FLX este faptul ca poate ajuta la netezirea si intinderea liniilor fine fara interventii chirugicale, fara injectii si intr-un timp relativ scurt. Un alt avantaj este acela ca acest tratament are rezultate de lunga durata.
Asa ca, daca iti doresti un tartament care sa reuseasca sa te faca sa te simti din nou tanara, Thermage FLX este exact ceea ce ai nevoie!