Iti Alegi Ochelarii Functie de Forma Fetei? Sau Nu Este Important Acest Criteriu?

Accesorii

Iti Alegi Ochelarii Functie de Forma Fetei? Sau Nu Este Important Acest Criteriu?

17

Ochelarii de soare – un accesoriu nelipsit mai ales in timpul anotimpurilor calduroase, dar si in timpul iernii cand lumina puternica provenita de la soare si/sau albul zapezii impun purtarea lor. Dar ce criterii folosesti atunci iti alegi ochelarii de soare? Tii cont de tendinte, culoare, forma, costuri? Alegerea iti apartine in totalitate, insa, unul din cele mai importante lucruri de care ar trebui sa tineti cont atunci cand achizitionati o pereche de ochelari de soare este forma fetei.
In cazul fetei rotunde, lungimea si latimea acesteia sunt aproximativ egale. Pentru a aduce un echilibru acestei forme de fata, cei mai potriviti ochelari de soare trebuie sa aiba o forma patratoasa.
Fata patratoasa inseamna ca latimea fruntii este aproximativ egala cu cea a obrajilor si a maxilarului. Cele mai potrivite forme ale ochelarilor in acest caz sunt cele ovale sau rotunde.
Daca forma fetei tale este ovala, bucura-te pentru ca poti purta ochelari de soare de aproape orice forma, inclusiv cei supradimensionati sau fara rama!
Fata dreptunghiulara este caracterizata prin latimea aproximativ egala a fruntii cu latimea imediat de sub pometi, completata uneori de o frunte mai inalta sau barbie ingusta. Cea mai buna solutie sunt ramele mari si dreptunghiulare care ajuta la proportionarea fetei! Evitati de asemenea, ochelarii mici!
Fata in forma de inima este caracterizata prin faptul ca fruntea este cea mai lata, iar barbia este mica, poate chiar si ascutita. Ramele de ochelari aviator rotunjite in partea de sus sunt o solutie foarte buna, la fel ca si cele ochi de pisica.
Pentru fata triunghiulara – caracterizata de o linie a pometilor si a fruntii mai mici comparativ cu linia dominanta a maxilarului, sunt potriviti ochelarii cu rame ovale supradimensionate sau aviatori nu varianta mica.
Acum nu va ramane decat sa va analizati forma fetei si sa va ganditi la o culoare a ramelor care sa va avantajeze! Spor la cumparaturi!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *