Toamna iarna 2019 Hakan Akkaya

Tendinte&Stil

Toamna iarna 2019 Hakan Akkaya

233

Cunoscutul designer vestimentar Hakan Akkaya si-a prezentat colectia toamna iarna 2019 intitulata “Marie Antoinette” – avand o prezentare fara precedent in Haskoy Worst Factory, o colectie speciala care cuprinde 700 de piese din 80 de toalete combinate in 2 spectacole diferite.

In spectacolul de moda al colectiei toamna iarna 2019, doua colectii “Street” si “Glamour” au aratat doua capitole diferite.
Diferitele decoratii sunt utilizate impreuna cu colectia in care domina negrul – in primul capitol si rosu in cel de-al doilea capitol. In timp ce in primul capitol, podiumul a fost transformat in strada si decorat in nuante intunecate, in al doilea capitol, maretia palatului a fost reflectata cu ajutorul nuantelor rosii de catre mobilierul realizat de Furniture Inka.

In colectia primului capitol care reflecta cultura stradala, modelele au mers pe podium avand stilul unor persoane fara adapost, scos foarte bine in evidenta de par si machiaj. Dupa colectia de strada, podiumul rotativ s-a transformat intr-un palat, modelele exprimand si de aceasta data cu ajutorul machiajelor si a aranjarii parului, a nuantelor rosii din jur, splendoarea palatului.

Spectacolul de prezentare toamna iarna 2019 Hakan Akkaya, a avut 600 de invitati, care au fost intampinati inainte de spectacol cu un cocteil de bun venit, iar dupa spectacol, totul a continuat cu un After Party.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!