Pentru Anumite Persoane Trecerea Timpului Ii Avantajeaza. Iata Un Top 5 Barbati Celebri

Media

Pentru Anumite Persoane Trecerea Timpului Ii Avantajeaza. Iata Un Top 5 Barbati Celebri

19

Anumiti barbati celebri de care au fost indragostite mamele noastre si-au pastrat farmecul si astazi, anii trecuti dovedindu-si inutilitatea in fata lor. Aceeasi barbati sunt iubiti si doriti si astazi, ceea ce este un lucru admirabil. Ei sunt talentati, prezentabili si au in comun abilitatea de a face ca timpul sa lucreze in favoarea lor. Iata mai jos un top 5, ordinea bineinteles, ramanand la latitudinea fiecaruia:
GEORGE CLOONEY
Cand George Clooney s-a hotarat sa isi lase parul grizonat la „vedere”, foarte multi au fost suspiciosi vazand acest lucru ca pe un minus; timpul insa i-a contrazis. Incepandu-si cariera cinematografica in roluri putin obscure si in care nu s-a evidentiat in mod deosebit, iata ca o data cu trecerea timpului a devenit unul dintrei cei mai ravniti barbati, detasandu-se de restul  si pe buna dreptate. Se bucura de o anumita discretie, nu iese in prim plan cu nimicuri, are un timbu vocal placut, este un actor bun si arata foarte bine!
JOHNNY DEPP
Johnny Depp este cel mai elocvent  exemplu de „evolutie” in timp a unui barbat celebru; de la fata de baiat de cartier cu frezuri aiurite si un stil rebel, pana la stilul actual care exprima personalitate, bun gust si stil. Un mod de viata linistit, discret, fara aparitii hazardate, Johnny reuseste intodeauna sa iasa in evidenta si sa fie unul din actorii de la Hollywood foarte atragatori, chiar si atunci cand foloseste o linie subtire de creion pentru ochi.
PIERCE BROSNAN
Fostul James Bond – Agent 007 ar putea juca in continuare in foarte multe serii ale filmului care l-a facut celebru si va reusi in acelasi timp sa castige inimile multor „Bond girls” tinere, alaturi de alte femei din intreaga lume. Se pare ca anumite gene umane sunt de-a dreptul incredibile, avand in vedere ca Pierce are peste 40 de ani numai de cariera cinematografica.
DENZEL WASHINGTON
Chiar daca a atins varsta de 60 de ani, Denzel Washington nu arata acest lucru sub nicio forma. Mai mult decat atat, iti lasa impresia ca s-a lansat in film de doar cativa ani, cele mai bune roluri venind in ultimul timp. Prezentabil, modest, cu o voce placuta si roluri care ii pun in evidenta talentul si carisma, realizezi la sfarsitul filmului in care este protagonist ca nu se putea un actor mai potrivit rolului respectiv.
DANIEL CRAIG
Chiar daca este genul de persoana care prezinta semnele unei „maturitati adecvate varstei” dar care ramane o constanta multi ani, Daniel Craig a resusit sa-si asigure succesul, devenind unul din preferatii femeilor. Frizura simplista spre clasica, ochii albastri, o anumita sobrietate si privirea de adolescent, fac din mai noul Agent 007, un barbat sexy si sofisticat, cu un farmec rar intalnit.
Actorul vostru preferat se afla in acest top 5 sau aveti alta preferinta?

Comments are off this post!