Top parfumuri toamna 2015 sub 100$

Shopping

Top parfumuri toamna 2015 sub 100$

27

Calitate si pret mic – asta cautam mai tot timpul, indiferent de ceea ce dorim sa cumparam. Este si cazul parfumurilor, cu toate ca aici, parfumul trebuie sa ne exprime mai mult ca orice personalitatea si trebuie sa se potriveasca conjuncturii. Presupunand ca aceste lucruri le cunoastem, trecem mai departe si propunem, un top 4 al celor mai in voga parfumuri toamna 2015 sub 100$!

Flower Beauty Sparkling Garden

Combina sampania roz, fructele confiate si vanilia si vei avea parte de un parfum de vedeta! Aroma proaspata, relaxata si cu interpretari usoare, face din Flower Beauty Sparkling Garden o alegere inspirata pentru acest sezon. Pretul este de aproximativ 20$.

parfum-ieftin-toamna-2015-Flower-Beauty-Sparkling-Beauty

Miu Miu Eau de Parfum

Un parfum floral pentru femeia care afirma ca interiorul conteaza! Miu Miu Eau de Parfum, isi face debutul prin combinatia de crin, trandafir, lemn, patchouli si il putem gasi la un pret de aproximativ 85$.

parfum-ieftin-toamna-2015-Miu-Miu-Eau-de-Parfum

Wildfox Eau de Parfum

Avand un aer tinereresc, oarecum obraznic si jucaus, Wildfox Eau de Parfum este un parfum puternic si sofisticat, si te indeamna la actiune. Un parfum perfect pentru toamna 2015 la un pret de aproximativ 90$.

parfum-ieftin-toamna-2015-Wildfox-Eau-de-Parfum

Michael Kors Rose Radiant Gold

Combinatia de mosc cald si trandafir bogat intr-o nota luminoasa si stralucitoare, face din Michael Kors Rose Radiant Gold, parfumul ideal pentru un sezon racoros. Pret aproximativ 100$.

parfum-ieftin-toamna-2015-Michael-Kors-Rose-Radiant-Gold

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *