Tratamente faciale

Frumusete

Tratamente faciale

40

Daca vrei sa ai o piele tanara si ferma, citeste in continuare cele mai cunoscute si eficiente tratamente faciale! TU hotarasti care ti se potriveste cel mai bine!


Pelleve

Pelleve reduce ridurile prin incalzirea straturilor adanci ale pielii folosind energia radiofrecventei. Consecinta este urmatoarea: celulele produc mai mult colagen, proteina naturala care face pielea intinsa si ii ofera un aspect tineresc.

Cupping facial

Acest tratament vechi chinezesc foloseste cupe (ventuze) pentru a ‘aspira’ pielea si este folosit pentru muschii inflamati. Varianta faciala foloseste aceeasi tehnica, dar cu mai multa blandete. Reduce aspectul umflat, dar poate lasa vanatai care trec intr-un interval de 3 pana la 5 zile.

IPL Photofacial

Acesta este un tratament cu laser si se adreseaza petelor de piele cauzate de soare, rozaceei, venelor paianjen, prin trimiterea unor raze concentrate de lumina care stimuleaza colagenul. Face pielea sa para mult mai supla si elimina vizibil aspectul vaselor de sange.

Cryo-facial

Cunoscut de asemenea ca frotox, acest tratament sufla catre fata pacientei, vapori de nitrogeni reci, reducand rosetile si inflamatia. Nu este dureros si nu dureaza mai mult de 15 minute.

Microneedling

Aceste mici ace creeaza rani minuscule care determina pielea sa genereze tesuturi noi in cateva saptamani. Chiar daca ‘suna’ dureros, nu este si mai mult, inainte de procedura, este folosita o crema topica cu scopul de a amorti.

Vampir

Acest tratament cunoscut ca tratament cu plasma bogata in plachete (PRP), extrage sange din mainile tale si le injecteaza in fata. In plus, este stimulata si productia de colagen.

Comments are off this post!