Tratamentele faciale la Diva Academy

Tratamentele faciale fac parte din ritualul de ingrijire absolut necesar de efectuat periodic in cabinetul de estetica, pe langa ingrijirea zilnica de acasa, dupa o anumita varsta.

Tratamentele faciale fac parte din ritualul de ingrijire absolut necesar de efectuat periodic in cabinetul de estetica, pe langa ingrijirea zilnica de acasa, dupa o anumita varsta.
Pielea, cel mai mare organ al corpului, in conditii de sanatate optima, se regenereaza la fiecare 28 de zile. Pielea fetei in special este cartea noastra de vizita si are nevoie de o ingrijire aparte.

Daca pana la 20 de ani, singurele probleme care ne afecteaza tenul sunt legate de excesul de sebum si/ sau sensibilitate cutanata, pe masura ce timpul trece, ne putem confrunta si cu alte aspecte. 
Dupa 30 de ani procesul de regenerare celulara incetineste, apar primele riduri de expresie care, dupa varsta de 50 de ani, din cauza schimbarilor hormonale din organism si fara o ingrijire corespunzatoare, se vor instala definitiv.

Alti factori care influenteaza negativ aspectul fetei sunt factorii de mediu, poluarea, fumatul, stresul, un stil de viata dezordonat.

Ca sa contraatacam efectele celor enumerate mai sus, este nevoie de o atentie speciala dedicata pielii fetei si aici intervin tratamentele faciale.

Ca sa contraatacam efectele celor enumerate mai sus, este nevoie de o atentie speciala dedicata pielii fetei si aici intervin tratamentele faciale. Pe langa o ingrijire adecvata acasa, este nevoie la un anunit interval de un tratament facial efectuat de un specialist, care va folosi produse cu o concentratie mare de ingrediente active necesare tipului tau de ten.

Tratamentele faciale – principalele tipuri

In functie de tipul de ten tratat, se vor folosi produse speciale pentru

  • hidratare, in cazul tenurilor uscate
  • calmare si reducere a sensibilitatii, in cazul tenurilor sensibile
  • produse care tin in frau excesul de sebum si minimizeaza dimensiunea porilor, in cazul tenurilor grase sau cu tendinta grasa
  • produse anti-age pentru tenul matur
  • produse cu efect lifting
  • produse cu efect de iluminare
Pielea, cel mai mare organ al corpului, in conditii de sanatate optima, se regenereaza la fiecare 28 de zile.

Text : Liliana Rolea | Model : Mihaela Alexandru