Ce Putem Face Pentru A Ascunde Barbia Dubla?

Din diverse motive, exista multe persoane in aceasta situatie delicata, unul din lucrurile care ne stau la indemana este sa diminuam acest inconvenient. Nu este usor, nu ne simtim confortabil, dar prin intermediul diverselor trucuri – in special de make up, putem diminua acest aspect si putem atrage atentia asupra altor calitati cu care suntem inzestrati.
–    Atrage atentia asupra ochilor tai! Machiaza-te conform culorii lor, pune-ti in valoare si obrajii cu ajutorul fardurilor, experimenteaza noi tonuri si combinatii de culori!
–    Scoate-ti in evidenta linia maxilarului! Cu ajutorul pudrei si a bronzerului, poti face ca barbia ta sa para delicata, astfel, atentia celor din jur nu se concentreza pe a doua parte!
–    Un luciu de buze stralucitor este o modalitate foarte buna de a atrage atentia asupra lor si pentru a scoate in evidenta o gura frumoasa!
–    Fa-ti conturul fetei cu fard de obraz si bronzer! Mergi cu o nuanta mai inchisa decat pielea de la barbie, usor in sus. Cu ajutorul unei perii de fard, faceti o trecere usoara de la culoarea pielii spre contur.
–    Foloseste putin autobronzant mat de-a lungul liniei gatului pentru a distrage atentia de la barbia dubla!
–    Transforma coafura in ceva care sa te avantajeze! Imbina deopotriva machiajul cu parul prins in coc pentru a da suplete capului, iar barbia dubla va disparea complet!
Este destul de dificil pentru a ascunde acest aspect, dar imbinand aceste metode simple care includ autobronzant, fard sau ruj, putem atenua din imaginea deloc confortabila.