Tu ai fost la V for Vintage?

Media

Tu ai fost la V for Vintage?

V for Vintage este un targ care reuneste atat produse de arta contemporana, cat si cultura vintage.
337

Pentru ca am auzit de multe ori de acest targ V for Vintage, am hotarat sa hoinaresc pana acolo, chiar daca vremea nu a tinut cu noi! Un motiv in plus, pentru o plimbare la pas prin Bucuresti pe Calea Victoriei, mai ales ca targul are loc la Palatul Telefoanelor si ploaia s-a oprit mai tarziu.
V for Vintage este un targ care reuneste atat produse de arta contemporana, cat si cultura vintage. Mi-am luat modelul dupa mine si am plecat in cautarea celor mai cool produse. Vreti sa vedeti ce am gasit?

De cum am intrat, fiind o mare iubitoare de genti si palarii, m-am oprit la standul Mavaro Bags si Palaria Dadarlat. Recunosc ca din din pasiune pentru frumos am poposit atat de mult, proband si pozand; incat nu am avut timp decat sa aruncam un ochi curios si exigent la restul expozantilor. Am descoperit produse minunate, pe care as fi vrut sa am mai mult timp sa le deslusesc. Bijuterii, colectii de designer, pantofi si produse diverse au fost prezente.

Oameni de tot felul au animat targul, iar produsele pe gustul tuturor au reusit sa armonizeze stylinguri diverse. Sunt iremediabil indragostita de poseta fucsia de la Mavaro, pe care o asortam cu o camasa Atelier Beatrice. Am descoperit o colectie de bijuterii realizate manual din ceramica! Imbinand pasiunea si detaliile produsele sunt deosebite din ceramica si argint.

Pantofii sunt si ei o alta pasine a mea, asadar modelele au fost asaltate de privirea si curiozitatea mea. Si nu va imaginati ca nu as fi cumparat tot standul … mai greu cu numarul pe care il port …

Taxa de intrare este 15 Ron si zic ca merita sa dati o tura! Mai este deschis si astazi asa ca, GATA: aveti program de duminica!

Beatrice Lianda Dinu

Comments are off this post!