Tunsori franjuri la moda 2017-2018

Frumusete

Tunsori franjuri la moda 2017-2018

234

[highlight]Te simti curajoasa? Ia un foarfece, o oglinda, spune o rugaciune si treci la treaba![/highlight]

Mini franjuri

Acest tip nu se bazeaza pe forma fetei, ci mai degraba pe caracteristicile tale, care trebuiesc sa fie delicate. De asemenea, ai nevoie ca parul sa fie usor de gestionat si fara sa aiba lungimi diferite sau sa creasca in toate directiile. Trebuie taiat mereu cand este uscat, si este necesar sa te hotarasti cat de dens il vrei. Cand selectezi partea parului care trebuie taiata, nu trebuie sa mergi mai mult 2 – 2,5 cm de linia parului. Trage parul care il vrei taiat spre exterior, tinand foarfecele pe frunte si taie drept, cu 2 cm deasupra sprancenelor. Foloseste o rigla sau ceva asemanator pentru a lua drept si nu iti face griji daca gresesti si iei putin mai mult, pentru ca acesta e stilul, pana la urma.

3.1 Phillip Lim

Franjuri usori

Oricine poate purta acest stil, dar este indicat celor care au forma fetei rotunda, pentru ca o subtiaza. Nu este un stil care necesita precizie, astfel ca majoritatea tipurilor de par sunt potrivite acestei tunsori; cu toate acestea, trebuie evitat parul cret. Trebuie selectata sectiunea parului exact ca in cazul mini franjurilor, dar nu mai mult decat 1 cm de linia parului. Trage-l jos pana la podul nasului si taie-l incet! Cel mai bine este sa-l tai mai lung, dupa care sa il rearanjezi si daca necesita, sa tai din nou!

Akris

Franjuri pe o parte

Acest tip de tunsoare te va ajuta sa adaugi latime unei frunti inguste! Parul trebuie sa fie neted, usor de gestionat si elegant si are nevoie de o mana sigura pentru a folosi foarfecele. Aceasta tunsoare trebuie facuta mereu cu parul umed! Fa o despartire laterala in partea opusa unde vrei ca franjurii sa cada, apoi apuca partea de par pe care o doresti sa o franjurezi. Trage acea parte in jos spre varful nasului spre partea opusa si taie. Nu iti face probleme daca ai ‘gresit’ si ai taiat prea scurt, pentru ca atunci cand acea parte va fi in mijlocul despartiturii, va face ca parul sa arate perfect taiat.

Moschino

Comments are off this post!