Uleiul de castor negru jamaican sau cum sa fii bine hidratata

E posibil sa fi auzit de uleiul de castor negru jamaican ca linisteste un stomac cu probleme, dar cand vorbim de introducerea lui in rutina beauty, avantajele pot fi nenumarate.

E posibil sa fi auzit de uleiul de castor negru jamaican ca linisteste un stomac cu probleme, dar cand vorbim de introducerea lui in rutina beauty, avantajele pot fi nenumarate.

Creste si mentine

Se crede ca uleiul de castor negru jamaican (JBCO) sau uleiul de ricin ajuta la cresterea parului. Si cu toate ca nu exista studii stiintifice care sa sustina acest lucru, acesta este foarte laudat cand vine vorba de pierderea parului, ceea ce ne face sa credem in caracteristicile lui. Proprietatile sale antimicrobiale si de hidratare sunt ideale pentru prevenirea ruperii si caderii firelor de par. Contine omega 9, excelent pentru retentia parului. Pe langa asta, este gros, un etansant remarcabil, care are grija de par.

Originele uleiului de castor negru jamaican

Acest ulei este numit ulei de ricin si acest lucru s-a realizat pentru a face diferenta dintre uleiul de castor normal care este realizat fie prin presare la rece, fie facut cu solventi si uleiul numit initial, facut prin metoda traditionala. Metoda clasica necesita prajirea boabelor de ricin care aduce mai multi nutrienti la suprafata si extragerea uleiului in timp ce este fiert.

Gene de vis

Vestea buna e ca aplicand mascara, reprezinta o buna modalitate de a face ca genele si para pline, iar partea neplacuta este aceea ca rezultatele sunt temporare. O solutie pe termen lung este aceea de a incerca uleiul de castor negru jamaican, acest balsam fiind alcatuit din acizi grasi care intareste parul, protejandu-l de la cadere.

De stiut! Daca ai posibilitatea, abureste-ti tenul! Iar adaugarea eucaliptului, aduce un mare plus sistemului respirator. Combinatia dintre uleiul de castor negru jamaican si eucalipt, poate ajuta la eliminarea murdariei de pe chip, fapt ce poate ajuta ca genele sa para mai voluminoase.

Sfat! Pune putin de ulei pe o discheta de bumbac si aplica putin mai sus de unde locul in care se intersecteaza pleoapa cu linia parului. Repeta acest procedeu zilnic in mod constant!

Tenul fara probleme

Trebuie subliniat ca nimic din ce este catalogat ca antibacterian, antiinflamator si hidratant nu poate mentine un echilibru al sebumului sau pielea uscata sa nu mai existe. Ai putea incerca sa amesteci o lingura de praf de bicarbonat de sodiu si o lingura cu ulei de ricin pentru a crea un scrub acasa.