Media

HomeMediaUn nou film documentar despre Alexander McQueen
Un nou film documentar despre Alexander McQueen

Un nou film documentar despre Alexander McQueen

Conform publicatiei Variety, este in curs de desfasurare producerea filmului documentar „McQueen”, preconizat sa apara in cinematografe la sfarsitul acestui an. Documentarul va avea caracteristicile unui film artistic si va urmari viata lui Alexander McQueen pana in momentul in care s-a sinucis, cu 7 ani in urma pe data de 11 februarie.

Producatorii de la Embankment Films, au afirmat ca filmul este despre

„baiatul clasei muncitoare, care a crescut de la un simplu ucenic al croitoriei pe Savile Row, devenind cel mai celebru si controversat designer de moda din lume”.

Directorul este Ian Bonhote, cel care a colaborat cu Lily Cole pentru filmul „Perfection”, iar ultimul sau filmul – „La Lucha”, a castigat numeroase premii in cadrul La Jolla International Fashion Film Festival, Miami Fashion Film Festival si Bruxelles International Fashion Film Festival.

El a realizat de asemenea, diverse campanii publicitare pentru Gatorade, Puma, Nike, Pepsi si pentru a promova artisti ca Mumford & Sons, Morcheeba, Tom Jones, Jamie Cullen.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»