Venus Five obtine premiul „Passion For Image” la Mariage Fest

Media

Venus Five obtine premiul „Passion For Image” la Mariage Fest

Venus Five - cel mai mare stand foto din istoria Mariage Fest obtine premiul „Passion For Image”
396

Venus Five, lider pe piata studiourilor foto din Bucuresti, obtine premiul „Passion For Image” la Mariage Fest, cel mai mare targ de nunti din Romania, care a avut loc in perioada 31 ianuarie – 2 februarie la Palatul Parlamentului. In cadrul fiecarei editii, organizatorii acorda premii pentru 30 dintre cei mai performanti expozanti prezenti la targ, cate un singur premiu pentru fiecare nisa de servicii pentru nunta.

5 septembrie 2020 si 21 august 2021 cele mai solicitate date pentru nunta la Mariage Fest

„Passion For Image” reprezinta cea mai inalta distinctie pentru servicii de fotografie si a fost acordat anul acesta studioului foto-video Venus Five pentru performanta la stand, fiind totodata cel mai mare stand foto din istoria de 31 de editii a targului.

Ne-am bucurat foarte mult sa primim aceasta distinctie. A fost o experienta extraordinara, peste 300 de miri ne-au trecut pragul si au discutat cu fotografii si videografii Venus Five. Viitorii miri erau informati atunci cand veneau la stand, adresau intrebari pertinente, cunosteau portofoliul nostru si studioul foto, unii domni stiau si de scoala foto. Comparativ cu anii anteriori, cand echipa foto era aleasa de viitoarea mireasa, o mare parte dintre domni au fost interesati de elementele artistice, dar, mai ales, le-a placut VLOG-ul din ziua nuntii. Cele mai solicitate date pentru nunta in 2020 sunt 5 septembrie, 10 octombrie, 26 septembrie, 22 august, iar pentru 2021, data de 21 august

declara Dragos Constantin, Fotograf si fondator al studioului Venus Five.

Recent, Venus Five a anuntat tendintele in sedintele foto de tip Trash The Dress. Doua mirese din cinci aleg destinatii din strainatate pentru sedinta foto Trash The Dress, principalele optiuni fiind Bulgaria, Grecia si Italia. Prin comparatie cu anii precedenti, sedintele foto de tip Trash the Dress au capatat amploare, 4 cupluri din 5 includ in pachetul foto sedinta foto Trash the Dress de o zi sau doua, in tara sau in strainatate, si sunt dispusi sa aloce resurse financiare si de timp pentru realizarea unor sedinte foto memorabile.
Bugetul investit intr-o sedinta foto de tip Trash the Dress variaza intre 350 € si ajunge pana la 10000 €, in functie de locatia aleasa si de complexitatea actului fotografic – de la echipa de fotografi si asistenti implicata, pana la materiale finale speciale precum albume de designer sau tablouri pe canvas.

Venus Five este un concept foto-video integrat, Studio – Scoala de fotografie – Sedinte foto externe (nunta, evenimente corporate, concerte si portrete).

Despre Venus Five

Venus Five este un concept foto-video integrat, Studio – Scoala de fotografie – Sedinte foto externe (nunta, evenimente corporate, concerte si portrete).

Venus Five, cel mai mare studio foto din centrul capitalei, se diferentiaza prin modelul de business cu o echipa interna supraspecializata pe tipuri diferite de fotografie – fotografie umana, fotografie de eveniment, fotografie de produs si videografie.

Acest lucru ne ajuta sa le oferim servicii foto si video de inalta calitate, foarte rapid si intr-un mod flexibil, tuturor clientilor nostri, indiferent de complexitatea solicitarilor pe care le au, pastrand mereu o grila de preturi competitive.

Venus Five este un loc reper pentru artisti importanti din show biz, pentru sportivi care au adus faima internationala Romaniei, pentru oameni din domeniul afacerilor si pentru oricine pretuieste valori cum ar fi curajul de a te dedica unei pasiuni si de a face din asta ratiunea profesiei tale.

Scoala foto Venus Five

Fondata in anul 2015, scoala Foto Venus Five are o programa variata, atat pentru cursuri de 2 luni, dar si seminarii scurte pe teme diverse – posing, lumini, fotografia cu telefonul mobil, utilizarea unui DSLR.

Contact
Adresa: Studio Foto Venus 5 (Five) Calea victoriei 21-23
Tel: 0723.298.841
Email: contact@venusfive.ro

Studio: www.VenusFive.ro
Fondator: www.DragosConstantin.ro
Scoala: www.CursulDeFotografie.ro

Comments are off this post!