Vestimentatie 2016 femei primavara vara Louis Vuitton

Video

Vestimentatie 2016 femei primavara vara Louis Vuitton

34

Din momentul in care a venit in 2014 la Louis Vuitton, Nicolas Ghesquiere a demonstrat ca este unul dintre cei mai indrazneti care au ajuns la celebra casa de moda, ideea de calatorie fiind des intalnita in majoritatea colectiilor, nici colectia primavara vara 2016 femei Louis Vuitton nefacand exceptie. Pentru cei ce cunosc istoria casei de moda, acesta lucru pare logic avand in vedere ca ei fac genti din 1854, iar in acest sezon ideea este una diferita:

“Toti traim astazi cu aceasta dimensiune. Toti gestionam integrarea acestor noutati digitale si virtuale in viata noastra reala”

a declarat Nicolas Ghesquiere.

tendinte-2016-primavara-vara-louis-vuitton

Colectia 2016 femei primavara vara Louis Vuitton a fost animata de o conversatie intre tehnologie si natura, spectacolul incepand cu o introducere in jocul video Minecraft-care a incantat aproape orice copilarie, apoi un clip din Tron: Legacy – unul din filmele favorite din copilaria lui Ghesquiere.

primavara-vara-2016-louis-vuitton

Modelele care au prezentat colectia Louis Vuitton primavara vara 2016 pentru femei, au purtat geci de motor, fuste ‘brodate‘ cu metal, pantaloni printati cu modele din nave spatiale, tricouri cu margele care dau impresia de armura. Manusile din piele par dure, materialele par high-tech, nu sunt sintetice si sunt taiete de laser, atitudinea este una agresiva, colectia per total, fiind una boem – digitala.

Comments are off this post!