Colectia Violeta by MANGO Toamna-Iarna 2015

Tendinte&Stil

Colectia Violeta by MANGO Toamna-Iarna 2015

36

Moda, calitatea si feminitatea, caracterizeaza colectia Violeta by MANGO toamna-iarna 2015, o campanie care aduce un omagiu anilor ’70, fara a-si pierde particularitatile stilului.

Colectia MANGO este un semn al unei ere mai independente, in care, cele mai reprezentative piese vestimentare ale acestui stil, sunt combinate cu alte elemente cheie pentru a scoate in evidenta esenta garderobei. Se fac remarcate tricourile, blugii, vestele si rochiile printate, cizmele inalte din piele. Sunt folosite culori calde – camila, cafea prajita, tonuri maronii, alaturi de visiniu si nuante de rosu, adaugand o nota de eleganta si modernitate.

Caracterizate de o croiala perfecta, pelerinele, paltoanele maxi si poncho sunt vedetele colectiei Violeta by MANGO toamna-iarna 2015. Tricoturile sunt si ele in prim plan, s-au vazut combinatii de materiale cheie, costume de marinar, finisaje meticuloase, toate vin sa ne spuna ca, niciodata evocarea anilor ’70 nu a fost mai moderna si mai contemporana ca acum.

Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015 Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015 Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015 Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015 Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015 Violeta-by-MANGO-Toamna-Iarna-2015

sursa foto: mango.com

Comments are off this post!