Visions of Grandeur-Christian Louboutin primavara-vara 2018

Accesorii

Visions of Grandeur-Christian Louboutin primavara-vara 2018

32

Pentru primavara vara 2018 suntem incantati de un basm regal in colectia primavara vara 2018 Christian Louboutin; combinat cu cele mai bune accesorii ale epocii georgiene, degetele picioarelor sunt echipate cu stilul de viata luxos care asteapta in spatele usilor inchise ale unui conac englezesc.

Inspirat de opulenta vietii intr-un castel, Christian Louboutin isi onoreaza mostenirea profunda si dragostea pentru mestesug cu catifea de lux, dantela complexa din Franta, broderii elaborate, strasuri si decoratiuni somptuoase, permitand ca imaginatia noastra colectiva sa alunece spre o societate de inalta clasa, bogata in detalii ilustre.

Cu detalii finite si adecvate curtii regale, sablon clasic si stiluri de interior, incaltamintea iti atrage atentia; stiluri precum Babouchkaflor sunt impodobite cu o gradina de cristale pretioase, in timp de barbatestii Dandelionau un tratatament manual detaliat – marca Christian Louboutin cu cristale Swarovski si broderie subtile cu caneluri. Intr-un spatiu neatins de lumea exterioara, valsam intr-o seara divina, cu stiluri aflate sub influenta unor figuri iconice din secolul al XVIII-lea – Marie-Antoinette si Madame de Pompadour.

Pentru seri de divertisment, Gipsybootie sunt elegante si delicate, provocandu-ne imaginatia, cu o silueta subtire imbracata in dantela neagra de marchiza, realizata manual in Caudry – Franta, unde dantela este de cea mai buna calitate. Pentru barbati, Officialito Flat se mandreste cu o tesatura luxoasa, care poate fi creata numai intr-o fabrica specializata din Italia.

O lume candva neatinsa, este acum catalizatorul viselor noastre georgiene.

Info&foto: christianlouboutin.com

Comments are off this post!