Vittorio Branchizio – Un nume italian care promite

Vestimentatie

Vittorio Branchizio – Un nume italian care promite

18

Vittorio Branchizio este o marca de tricotaje pentru barbati din Italia, care foloseste cele mai bune fibre naturale si cele mai noi solutii tehnice de tricotat. Firele rafinate, tehnologia avansata si design-ul, sunt componentele care definesc brandul Vittorio Branchizio si in care, maiestria traditionala se imbina cu materialele de cea mai buna calitate. Combinarea firelor avand diferite greutati, creeaza insertii profunde cu reliefuri si tonuri bogate; jocul dintre tricotaje si sectiunile bazate pe textile, dau viata pieselor vestimentare, avand un design mai complex si un look minimal.

Vittorio Branchizio s-a nascut in Brescia in anul 1984, intr-o familie diversificata cultural, avand influente din Java – Indonezia – de la mama sa, si greco-italiane de la tatal sau. In anul 2000, s-a inscris la Istituto di Moda Industriale di Brescia; in timpul scolii, a inceput sa lucreze ca designer in atelierele unui producator de tricouri personalizate.

La varsta de 21 de ani, s-a angajat la D-Exterior, un brand de tricotaje de dame, unde inca mai lucreaza in calitate de co-designer. Aici, Vittorio continua sa aprofundeze atat tehnica know-how, cat si flerul creativ cu procesele de tricotat, folosind o gama tot mai mare de lana si fibre de cea mai buna calitate, dar si supravegherea diferitelor etape de productie: cercetare, proiectare, fabricatie.

In anul 2013, el a creat brandul Vittorio Branchizio, o linie de tricotaje pentru barbati.

Vittorio Branchizio este castigatorul editiei iunie 2015 Who is next? Uomo, o competitie sustinuta de Pitti Immagine, Altaroma si L’Uomo Vogue, care cauta noi talente italiene in industria modei pentru barbati.

foto&info: vittoriobranchizio.com

Comments are off this post!