Vivify-PANTONEVIEW home + interiors 2021

Vivify: o paleta vesela care exprima prospetimea si pozitivitatea.
pantone.com

Vivify: o paleta vesela care exprima prospetimea si pozitivitatea. Daca a existat vreodata un moment in care a fost nevoie sa ne inconjuram de culori care infuzeaza sentimente de pozitivitate in mediul nostru, acum este. Pe masura ce continuam pe aceasta cale a incertitudinii, un timp marcat de o pandemie globala si de o distantare sociala, cuplata cu tulburarile sociale care solicita actiuni privind egalitatea si sustenabilitatea, o paleta vesela care exprima un sentiment de prospetime si innobilare jucausa ne ofera energie, ajutandu-ne sa ne reincarcam pe masura ce ne schitam drumul inainte.

O poveste cu culori insorite si vesele prezentate in PANTONEVIEW home + interiors 2021, Vivify este simbolul viitorului luminos care urmeaza. Afisand un spirit tineresc, aceasta paleta hotarata de optimism exprima un sentiment de prospetime si optimism jucaus care ne aduc un zambet pe fata in timp ce ne duce inainte. Materialele inovatoare se combina cu cele mai cunoscute pe masura ce functionalitatea si placerea se reunesc pentru 2021 si mai departe.

O poveste cu culori insorite si vesele prezentate in PANTONEVIEW home + interiors 2021, Vivify este simbolul viitorului luminos care urmeaza.
Paleta de culori Vivify

Intr-o explorare aventuroasa de noutate si originalitate, Vivify evidentiaza dicotomia unui negru intens cu un alb zaharos si impactul dramatic facut de aceasta imperechere clasica, atunci cand contrasteaza cu un galben insorit, mai intens, roz fierbinte si indraznet, zmeura delectabila si lime aromat. Adaugand la insufletire este un albastru brebenoc, un turcoaz apos si un verde racoros.

Info&foto: pantone.com