Vlumiere-un nou brand de creatie vestimentara

Vlumiere se afla in Constanta, insa invitam doamnele din toata tara sa ne contacteze pe www.vlumiere.com sau pe Facebook, pe pagina noastra oficiala: https://www.facebook.com/vlumiere.shop.

Vlumiere propune piese vestimentare deosebite, usor de adaptat indiferent de imprejurari. Fie ca va pregatiti pentru o zi la birou, fie ca ati planificat o seara alaturi de prieteni, confectiile Vlumiere vor fi solutia salvatoare atunci cand, privind un dulap plin cu haine, va veti simti tentata sa spuneti deznadajduita: “iar n-am cu ce sa ma imbrac.

Fiecare femeie doreste sa includa in garderoba sa obiecte vestimentare unice, care sa-i reflecte stilul personal inedit. De aceea, reprezentatii brandului anunta ca vor lansa doar serii limitate. Astfel, Vlumiere isi va putea concentra eforturile spre a produce atat originalitate cat si calitate. Numarul mic de articole in gama inseamna o grija deosebita acordata fiecarui articol in parte. Creatiile Vlumiere nu sunt unice doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere al calitatii. Materialele din care articolele sunt confectionate sunt alese cu atentie, iar procesul de confectionare este supravegheat indeaproape. Clientele noastre pot avea certitudinea ca produsele astfel obtinute sunt durabile si confortabile, in acelasi timp.

Luminita Vlahbei, fondatoarea brandului Vlumiere, spune ca pasiunea ei pentru designul vestimentar a debutat inca de cand era copil. Totul a inceput ca o joaca. Insa, pe masura ce timpul a trecut, joaca a devenit din ce in ce mai serioasa, iar piesele vestimentare realizate de ea au ajuns sa fie din ce in ce mai apreciate de catre cei din jur:

Cu toata sustinerea celorlalti, sa incepi o afacere de la zero poate parea inspaimantator. Trebuie sa ii multumesc femeii extraordinare pe care am avut-o drept model in copilarie si adolescenta, mamei mele. Sotul si familia au fost cei care mi-au dat curajul sa pornesc la drum cu Vlumiere, si m-au motivat sa lansez un brand dedicat in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor.

Cat despre ce anume o inspira sa creeze noi modele, Luminita spune ca ideile cele mai iesite din comun pot aparea de unde nici nu te astepti. Orasele pe care le viziteaza, culturile cu care se intalneste, energia oamenilor din jur sau motivele naturale, toate pot aprinde in ea entuziasmul creator. Pe langa asta, fondatoarea Vlumiere studiaza cu atentie numele mari din lumea modei. “De la un icon al modei precum Coco Chanel voi avea mereu de invatat.

Atelierul Vlumiere se afla in Constanta, insa invitam doamnele din toata tara sa ne contacteze pe www.vlumiere.com sau pe Facebook, pe pagina noastra oficiala: https://www.facebook.com/vlumiere.shop/.