Vogue YOOX Challenge-Viitorul modei responsabile

Media

Vogue YOOX Challenge-Viitorul modei responsabile

80

Vogue YOOX Challenge-Viitorul modei responsabile este un proiect sarbatorit si inaugurat cu doar cateva zile in urma, la San Paolo Converso – Milano, de catre YOOX si Vogue Italia. A fost lansat un plan de cercetare care isi propune sa ofere sprijin si consiliere pentru designeri, reclame si start-up-uri care investesc cu indrazneala pentru o abordare mai responsabila si mai durabila.

Pentru YOOX si Vogue Italia, sustinerea unei noi generatii constiente de talente si reclame este o provocare care trebuie infruntata pentru a concepe un viitor mai bun si a creste gradul de constientizare in cadrul sistemului de moda.
Proiectul Vogue YOOX Challenge a fost lansat oficial in cadrul Milan Fashion Week si se va incheia in septembrie cu selectia a pana la zece finalisti de catre un grup stiintific format din experti in sustenabilitate. Un juriu international va evalua proiectele prezentate de finalisti in cadrul Milan Women’s Fashion Week de la Milano din septembrie 2020 si va numi un castigator, care va primi premiul si va fi sarbatorit in februarie 2021. Pe langa sprijinul continuu al YOOX si Vogue Italia in termeni de distributie, comunicare si indrumare, castigatorul va primi un premiu in numerar de 50.000 de euro pentru a executa proiectul.

Proiectul Vogue YOOX Challenge a fost lansat oficial in cadrul Milan Fashion Week

Coco Rocha, Bianca Balti, Federico Marchetti

Vogue YOOX Challenge-Viitorul modei responsabile este un proiect sarbatorit si inaugurat cu doar cateva zile in urma.

Masha Fedorova, Anna Wintour

La eveniment au participat invitati internationali, care au fost primiti de Federico Marchetti, Emanuele Farneti, Amber Valletta si Liya Kebede; printre acestia: Karolina Kurkova, Coco Rocha, Bianca Balti, Anna Wintour, Suzy Menkes, Carla Sozzani, Maurizio Cattelan, Francesco Vezzoli, alaturi de multi altii.

Despre YOOX

Fondat in 2000, YOOX este cel mai important magazin online de stil de viata pentru moda, design si arta. YOOX ofera o selectie infinita de produse, incluzand o gama larga de imbracaminte si accesorii pentru barbati si femei de catre cei mai mari designeri din lume, o gama unica de obiecte de designer, colaborari exclusive cu artisti internationali renumiti, marci care se concentreaza pe responsabilitatea sociala si de mediu si pe moda destinata copiilor.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!