Vrei sa te apropii de el? Iesi din zona prieteniei!

Stil de viata

Vrei sa te apropii de el? Iesi din zona prieteniei!

41

Daca tu crezi ca el este persoana ideala pentru tine, atunci fa un prim pas si iesi din zona prieteniei! Elimina granitele si restrictiile unei relatii ambigue!
Toti am fost acolo, o zona destul de ”periculoasa”. Crezi ca o imbratisare mai lunga este doar preludiul pentru un sarut? Sau va imbratisati doar ca amici, pentru ca apoi fiecare sa se retraga in patratica lui? Daca vrei mai mult, atunci trebuie sa indraznesti mai mult si sa iesi din zona prieteniei!

Atingeri
Probabil ca pana acum cunosti diferentele dintre atingerile platonice sau imbratisari si cele romantice, cele care iti ard mintea! Cu toate astea, fiecare are propriile limite, asa ca, daca vrei mai mult, asuma-ti riscul! Atinge-l pe maini, atinge-i parul, umerii spatele … daca nu-i place, iti va da de inteles: fie ca va lua distanta de tine, fie iti va spune. Dar, atingand pe cineva, ii comunici ca il gasesti atractiv si mai mult, esti o fire indrazneata sa-i spui asta!

Gandeste-te si la tine!
De obicei, cei care sunt draguti, nu se bucura de cele mai frumoase lucruri. Si asta pentru ca ei incearca mereu sa evite alte persoane sa se simta inconfortabil si le pun inaintea lor. Asa ca, nu faci presiuni asupra lui, ca nu cumva sa simta presiune si sa distrugi relatia de prietenie. Problema este urmatoarea: in momentul in care pui sentimentele altora inaintea ta, comunici fara sa iti dai seama ca de fapt, sentimentele tale nu conteaza; si asta te face sa arati ca cineva care are o stima de sine scazuta. Ghici ce? Nimeni nu vrea sa fie cu altfel de persoane! Asa ca, cel mai bine, pune-te tu si sentimentele tale, inaintea celorlalti!

Vaneaza!
Jocurile trebuie sa fie jucate si asa ar trebui sa gandesti daca doresti ceva mai mult! Barbatilor le place vanatoarea, asa ca, actioneza ca atare! Lasa de inteles ca ca esti intersata de alti tipi, asa cum si ei sunt interesati de tine! Daca te va vedea in prezenta altora si daca si-ar dori ceva cu tine, cu siguranta vei observa acest lucru din reactiile lui, cel mai probabil stare de iritare sau asa zise “nepasari”.

Fii deschisa
Pana la urma urmei, daca nu te pliezi pe niciuna din metodele mentionate mai sus, fii directa si spune-i in fata, mai ales daca tu consideri ca el nu se joaca cu tine. Gasesti momentul potrivit sau faci un moment sa devina potrivit, si iti exprimi ceea ce simti cu adevarat pentru el. Intreaba-l de asemenea, daca simte si el ceva in sensul acesta si vedeti ce puteti face! Poate fi greu, dar cu aceasta ocazie, te vei opri din ghicitori si vei stii cu adevarat in ce ape te scalzi.

Comments are off this post!