Walk Through SUSTAINABLE LUXURY

Walk Through SUSTAINABLE LUXURY, un eveniment marca SUPER.

Walk Through SUSTAINABLE LUXURY, un eveniment marca SUPER. Frumosul si binele nu au fost niciodata atat de aproape. Aproape necesare reciproc, fara a fi nevoie sa deranjeze idealurile platonice. Pe de o parte, o garderoba minimalista luxoasa, intre volume confortabile si texturi pure. Pe de alta parte, necesitatea reevaluarii muncii manuale cu un produs durabil, dar si etic, atent la sanatatea oamenilor si a planetei. Va fi o vara proaspata si stralucitoare jucata pe fundal optic alb si crem, fildes si gri prafuit. Pretioasa, dar straina de deseuri, combina panza de in pura si naturaletea aspra a rafiei, apoi matase si bumbac organic, panza de blugi si pulovere din bumbac mako.

Branduri prezente la Walk Through SUSTAINABLE LUXURY

Arianna Di Maio

Arianna Di Maio isi dedica colectia de tricotaje femeilor carora le place sa se simta in largul lor cu feminitatea fara a sacrifica partea de confort. Firele, toate de origine italiana, sunt transformate manual printr-un amestec de procese. Ace, croseturi si linii drepte interactioneaza cu o tehnica experimentala de tesut, oferind pieselor vestimentare un aspect unic si inimitabil.

Aspiga Beachwear

Un brand de imbracaminte de lux pentru plaja iubit de vedete, Aspiga sustine moda lenta prin colectii de articole de imbracaminte si accesorii concepute sa dureze. O filozofie care se concentreaza pe materiale exclusive, siluete precise si atentie la detalii. Doar fabricile mici sunt implicate in ciclul de productie, oferind locuri de munca populatiei locale. Alegerea de a minimiza daunele planetei se reflecta in fiecare aspect.

Caterina Moro

Designer roman, licentiat in muzicologie si patrimoniu muzical si cu o experienta in moda, Caterina Moro face din fundalul ei neobisnuit o forta, urma sensibila a unei atitudini experimentale. Estetica trecutului care trebuie recitita cu ochii prezentului sta la baza colectiilor sale. Un echilibru intre cercetarea materialelor, croitorie si inovatie intalneste dragostea pentru culoare si detalii.

Dotz

Din Brazilia, o realitate nascuta din dorinta unei interactiuni concrete intre ecologie, moda si arta. Punct de intalnire: colectii sofisticate de mocasini vegani, unisex, cu un suflet durabil si de sustinere. Bumbacul organic, principalul material folosit pentru partea superioara, este produs de micii fermieri locali si o parte din productie este incredintata femeilor in situatii de dificultati sociale.

Eticlo

Minimalist si uneori baietos, conceptul de stil transmis de Eticlo este rafinat, curat si surprinzator de durabil. Brandul isi propune sa intruchipeze principiile modei lente printr-o filozofie antreprenoriala. Acest lucru se traduce prin colectii exacte si consistente in fiecare detaliu: fibre exclusiv naturale, coloranti ecologici, selectie stricta a furnizorilor si deseuri reduse la minimum.

Ibeliv Ecofashion

„IBELIV, is to be Liv”. Jocul de cuvinte se refera la povestea unui credincios autentic. Liva Ramanandraibe. Originar din Madagascar si fascinat de canoanele elegantei franceze, el isi propune sa transforme impartasirea valorilor intr-un instrument de evolutie culturala. Stilul si designul se aplica traditiei artizanale de rafie pentru accesorii cu un suflet ecologic si responsabil social. O aparare a mediului realizata prin promovarea reimpaduririi plantatiilor si protejarea muncii femeilor.

Yolancris

Albul este culoarea verii, a soarelui care mangaie pielea fara a fi captat de aceasta. Un dialog care se reflecta pe fuste plutitoare boho-chic si topuri in zig zag, pantaloni croiti cu linii curate si dantela de lux. Cifre stilistice, acestea, ale unui brand care s-a inzestrat recent cu un manifest real al sustenabilitatii si valorilor.

Virginia Of Annapurna

Linia usor chic de la Annapurna este confectionata din bumbac mako, in si matase, declinata intr-o paleta minima. Hyper esential, sintetic in design si moale in materii prime, se concentreaza pe imbracaminte de zi liniara cu finisaje rafinate. O propunere destinata si consumatorilor mai tineri: toate piesele, pe langa mentinerea unui bun raport calitate-pret, sunt confortabile si usor de intretinut.

Info&foto : super.pittimmagine.com