WCOPA-Modellingul romanesc cucereste America!

Stiri modelling

WCOPA-Modellingul romanesc cucereste America!

Copiii romani pe scena World Championship of Performing Arts in Hollywood
1203

A 37-a editie de WCOPA se tine in perioada 12-21 Iulie in Hollywood, SUA si va intruni copii din peste 60 de tari. Copiii romani, modele internationale deja, sunt si ei participanti la aceasta competitie renumita sub conducerea directorului national Iolanda Deca si atenta supraveghere a managerului It KidsCatalina Buzdun.

Astfel, printre copiii premianti la concursurile de modelling, Miss si Mister peste hotare, absolventi ai academiei It kids- Art school & modelling Agency enumeram: Sara Anastasia Buzdun, Andreea Costache, Paula Both, Raisa Dinu, Maria Flacau, Maria Caterina Imperiale, Alessia Stoica, Karina Gherasim, Sophia Ulianov, Pia, Matei Pestina si Bianca Scafariu. Recunoscuti deja in peisajul autohton pentru meritele nationale si internationale, copiii It kids vor sustine in cadrul World Championship of Performing arts probe de modelling precum: Casual, Formal, Photomodel, Pageant, Swimwear. Cum multi dintre ei sunt pasionati si de alte arii artistice, vor intra si la balet, canto, dans modern sau teatru.

Parada Natiunilor are scopul de a pune Romania pe harta lumii artistice

Parada Natiunilor de la WCOPA are loc anual de 37 de ani si include toti participantii din tarile invitate. Pentru Romania, Parada Natiunilor este un mijloc de a pune Romania pe harta lumii artistice. Astfel, coregrafa Paula Mitru de la Palatul National al Copiilor, directorul National Iolanda Deca, designerul oficial al concursului Nicoleta Marin si scouterul de la It kids, Catalina Buzdun si-au unit fortele si au decis impreuna coregrafia, muzica, tinutele si scenografia, astfel incat echipa Romaniei sa impresioneze juriul international.

De asemenea, pe tot parcursul competitiei, copiii din Romania poarta Uniforma Oficiala WCOPA Romania, realizata de Nicoleta Marin pentru Two kids clothing, tinuta ce a atras deja atentia celorlalte tari invitate prin croi, atentia la detalii si inserarea logo-ului WCOPA, a pozelor concurentilor si a steagului Romaniei.

Deviza competitiei WCOPA: Go for the gold!

Asadar, Romania, te asteptam cu medaliile de aur acasa!

Comments are off this post!