WHITE MAN & WOMAN 13-15 ianuarie 2018

Shopping

WHITE MAN & WOMAN 13-15 ianuarie 2018

38

WHITE MAN & WOMAN a premiat calitatea colectiilor din spectacole si a prezentei, privind deja spre noile proiecte din iunie 2018.

Sub eticheta calitatii, editia din 13-15 ianuarie 2018WHITE MAN & WOMAN desfasurata in Tortona Fashion District, a aratat prin numarul prezentei internationale la acest eveniment, faptul ca totul este concentrat pe calitatea propunerilor si a cumparatorilor, numarul cumparatorilor internationali crescand cu 3% comparativ cu luna ianuarie 2017, in timp ce piata italiana a inregistrat o scadere usoara. Cele mai importante tari prezente la WHITE MAN & WOMAN in ianuarie 2018 au fost in aceasta ordine: Japonia, Coreea, Marea Britanie, Germania, Franta, iar o prezenta importanta a venit din partea Canada si SUA.

Formula de prezentare s-a axat in principal pe colectiile de imbracaminte pentru femei, pe conexiunea cu showroom-urile si asta datorita proiectului Showroom Connection, cu privire la intrarea cumparatorilor si profilul de calitate inalta a proiectelor expozitionale.

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!