WHITE MAN&WOMAN-Iunie 2017

WHITE MAN&WOMAN se va desfasura intre 17-19 iunie 2017

WHITE MAN&WOMAN a continuat sa creasca indreptandu-si atentia spre internationalizarea sa, prin intermediul showroom-urilor si a colaborarii cu CNMI, ajungand in aceasta editie – iunie 2017 la un numar  impresionant de 300 branduri.

WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017-ARRABAL
ARRABAL
WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017-CONTEMPOH
CONTEMPOH
WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017-FORTU-MILANO
FORTU MILANO

Spectacolul de moda contemporan WHITE MAN&WOMAN se va desfasura in perioada 17-19 iunie in doua locatii din Milano:  Tortona 27 Superstudio Piu si Tortona 54 Ex Ansaldo. WHITE reprezinta platforma ideala orientata catre moda medie si mare italiana si internationala.

WHITE-Milano-Iunie-2017-NEHERA
NEHERA
evenimentul-WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017-NALPROJECT
NALPROJECT

WHITE a fost primul care a crezut in formula de prezentare a colectiilor de barbati si femei simultan, cum se intampla in prezent pe scena internationala. Spectacolul comercial este singurul eveniment italian care a crezut in fenomenul pre colectiilor pentru femei, lansand in acest sens ONLY WOMAN – sectiune dedicata, cu previzualizarea acestui segment al modei contemporane, din ce in ce mai important.

“Cresterea acestui spectacol comercial arata ca afacerile contemporane pariaza pe prezentarea timpurie a colectiilor pentru femei, o strategie absolut castigatoare, pentru a completa campania de vanzari in septembrie”

a declarat Massimiliano Bizzi, fondatorul WHITE.

WOOD_WOOD-WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017
WOOD WOOD
eveniment-WHITE-MAN&WOMAN-Iunie-2017-TRANSIT_UOMO
TRANSIT UOMO

Info&foto: image.net