World Beard Day powered by Barbosul Prietenos

World Beard Day a avut loc sambata, 5 septembrie 2020, un eveniment inedit, o zi marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie.
Foto : Florian Gandila | Video : Alloch Abdull

World Beard Day a avut loc sambata, 5 septembrie 2020, un eveniment inedit, o zi marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie, fiind o ocazie pentru toti barbosii de a se aduna si a sarbatori impreuna, conform site-ului https://worldbeardday.com.

World Beard Day-un eveniment aranjat de Barbosul Prietenos

A adus in 2014 conceptul de barbering in Romania, fiind prima firma care a inceput sa importe si sa distribuie produse gandite special pentru barbershopuri. Tot ei au fost primii care au inceput sa organizeze evenimente dedicate frizerilor precum competitii, seminarii, workshopuri. Totodata, acestia si-au dorit sa contribuie activ la dezvoltarea fenomenului ” barbosi ” in Romania, motiv pentru care si-au ales si un nume reprezentativ, ” Barbosul Prietenos”, scotand in evidenta astfel latura prietenoasa, sociala si amuzanta a celor mai multi dintre barbosi. Binenteles ca in portofoliul lor de produse s-au numarat inca de la inceput produse pentru barba, iar acestia s-au implicat deseori in organizarea sau sponsorizarea de evenimente dedicate barbosilor. In acest moment, Barbosul Prietenos, este cel mai mare distribuitor din Romania de produse profesionale dedicate frizerilor, respectiv barbosilor, fiind distribuitori oficiali pentru branduri de notorietate internationala precum: Uppercut Deluxe, Noberu, Proraso, Morgan’s, Dapper Dan, American Crew. Va invitam pe siteul acestora, www.barbosulprietenos.ro unde veti gasi sute de produse dedicate barbatilor la cele mai bune preturi din piata.

World Beard Day powered by Barbosul Prietenos

Fiind dedicata promovarii acestui stil estetic masculin, in aceasta zi barbieritul este considerat o lipsa totala de respect.

Conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie. De asemenea, ceilalti membri ai familiei unui barbos ar trebui sa ii faca toate poftele, in aceasta zi, in onoarea podoabei sale faciale.

Originile exacte ale World Beard Day nu sunt cunoscute, dar exista unele indicii care sugereaza ca vikingii aveau o manifestare similara, datand din anul 800 dupa Christos. Evenimentul nu avea insa o data fixa, iar uneori era celebrat de mai multe ori pe an.

Parteneri: Barbosul Prietenos / Qreator by Iqos / Lo Spaccio /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel