Zambetul la Barbati

Sfaturi

Zambetul la Barbati

23

Ce ar trebui sa faca un barbat pentru a avea un zambet care sa faca diferenta, in afara de caracter, de a se imbraca adecvat, de personalitate? Poate un zambet frumos sa exprime mai mult decat cuvintele?

  • Atat pentru femei cat si pentru barbati, este important sa aiba un zambet frumos; de aceea, este importanta igiena orala, folosirea pastei si periutei de dinti, precum si a atei dentare.
  • Dupa spalatul danturii, nu ar fi rau sa va examinati putin in oglinda, pentru ca e posibil sa ramana putina pasta in coltul gurii, ceea ce nu este de dorit daca tineti la imaginea voastra.
  • Vizita la stomatolog cel putin de doua ori pe an este la fel de importanta ca si igiena danturii, pentru prevenirea diverselor neplaceri, dar si pentru ‘corectarea’ anumitor inconveniente.
  • Albul dintilor este de asemenea un atu pentru un zambet frumos; aveti numeroase posibilitati, de la vizita medicului stomatolog pana la folosirea metodelor de albire.
  • Respiratia este foarte importanta, de aceea folosirea apei de gura (preferabil antibacteriana) dupa periatul dintilor este binevenita; de asemenea, guma de mestecat mentolata (si fara zahar) nu ar trebui sa va lipseasca!
  • Buzele crapate nu sunt deloc estetice si ar trebui sa tineti cont de acest lucru, cand este o vreme uscata, cald sau bate vantul! Un balsam de buze este iarasi un must have daca aveti astfel de probleme; indicat in acest caz este si consumul de apa pentru hidratarea pielii in general.
  • Daca in timpul zilei programul sau job-ul nu va permite sa va hidratati/ingrijiti buzele, puteti face acest lucru inainte de a va culca, folosind un balsam de buze sau o crema hidratanta.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *