Ziua international a femeii sarbatorita in cadrul Galei “Women in Economy”

Media

Ziua international a femeii sarbatorita in cadrul Galei “Women in Economy”

Vor primi distinctii antreprenoare de top si doamne care conduc operatiunile unor companii gigant.
392

Pe 7 martie 2019, la Opera Nationala, vom sarbatori doamnele din lumea afacerilor in cadrul Galei “Women in Economy”.

  • Vor primi distinctii antreprenoare de top si doamne care conduc cele mai mari companii de pe piata romaneasca.
  • Va fi prezentat studiul cu privire la dezvoltarea antreprenoriatului feminine din Romania.
  • Va fi lansata prima editie a “Top 50 Femei in Economie”, realizat de portalul de bussines banii.net.

Cu o educatie academica solida, aceste femei care fac parte din acest top, au reusit sa-si dovedeasca valoarea intr-un mediu extreme de complicat. Indispensabile in organizatii, fac parte din board-uri si chiar conduc destinele celor mai mari companii prezente in Romania. Mai mult, cu munca si perseverenta, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reusit sa gaseasca veritabile retete de succes.
Prin urmare, pe data de 7 martie 2019, la Opera Nationala din Bucuresti, CONFEDERATIA NATIONALA PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ (CONAF) si jurnalistii CAPITAL MEDIA PRODUCTION au ales sa sarbatoreasca cu fast toate doamnele din business prin organizarea Galei “Women in Economy”.

Astazi nu mai traim in definitii, cream definitii, schimbam conceptii, invingem mentalitati si avem curaj! Asa arata femeia de afaceri contemporana, femeia care indrazneste sa piloteze cu calm si cu multa abilitate cursa antreprenoriatului

spune Cristina Chiriac – presedinte CONAF.

Cristina Chiriac

In cadrul evenimentului “Women in Economy”, la care si-au anuntat prezenta inalte oficialitati din Romania si din strainatate, vor primi distinctii antreprenoare de top si doamne care conduc operatiunile unor companii gigant, care asigura o parte insemnata din PIB-ul Romaniei.
In plus, va fi prezentat un studio realizat de Frames, care are o concluzie incurajatoare: ,,DIN CE IN CE MAI MULTE DOAMNE SE IMPLICA IN BUSINESSUL ROMANESC’’. Astfel, numarul femeilor prezente in afaceri – din pozitia de manager, actioner, administrator sau PFA – a crescut fata de 2014 cu aproape 100.000.
Cele mai multe au in prezent varsta de 34 si 49 de ani, studii superioare si experienta in business, cladita in principal in companiile pentru care au lucrat in trecut. Alte lucruri inedited despre aceasta cercetare de piata vor putea fi aflate in cadrul evenimentului.
Un alt punct de interes al evenimentului “Women in Economy” consta in lansarea “TOP 50 Femei in Economie”, anuar in care veti gasi povestile unor doamne care fac performanta in business. Rasfoind catalogul, veti descoperi niste doamne despre a caror existent poate nu stiati, dar de la care, cu totii avem multe de invatat.

DESPRE CONAF

Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin este organizatia care are ca obiectiv promovarea si sustinerea antreprenoarelor din Romania. In plus, isi propune cresterea competitivitatii, coagularea antreprenorilor din Romania, realizarea unei platform comune de cooperare cu confederatii internationationale, sustinerea intereselor antreprenorilor in spatiul UE, schimb de experienta si promovarea intereselor economice ale Romaniei.
CONAF reuneste trei mari Federatii si patru Asociatii: Federatia Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est, Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Asociatia Freelancerilor, Asociatia Nationala a Antreprenorilor (ANAA) si Asociatia Romana pentru Protocol Ceremonial.

DESPRE CM PRODUCTION

Capital Media Production este o companie noua in spatiul media din Romania care are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse noi si atractive in domeniul dezvoltarii culturii economice si nu numai. Pe langa divizia online care gestioneaza site-urile Banii.net, TopAntreprenori.ro, EnergyHyb.ro si PiataPresei.ro, CM Production dezvolta produse cu valoare adaugata mare precum Top 100 – Cei mai buni antreprenori, Top 50 Femei in Economie, etc, dar si productii video de o inalta calitate.

Detalii suplimentare:

Cristina Chiriac (Presedinte CONAF)

Email: cristina@cristinachiriac.ro

Comments are off this post!