Ziua internationala a barbatului

Ziua internationala a BARBATULUI este AZI pentru o LUME mai BUNA!
Florian Gandila

Ziua internationala a BARBATULUI este AZI pentru o LUME mai BUNA!

Luni 19 noiembrie 2018, a avut loc Ziua Internationala a Barbatului, motiv pentru care au celebrat la Taupe Bistro Caffe peste 30 de barbati.
In centrul Bucurestiului, pe Magheru, principalul bulevard al orasului, Taupe este locul in care traditia si noile tendinte isi gasesc o simbioza aproape perfecta. O discutie la o cafea buna, o intalnire de afaceri, o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni, o aniversare in familie sau la job, un refugiu primitor pentru turisti, un loc in care bucurestenii se intalnesc sa deguste aromele speciale ale unor surprize culinare.

Peste 60 de tari ale lumii sarbatoresc pe fiecare 19 noiembrie Ziua internationala a barbatilor. Tema de anul acesta, ”Men Leading by Example”, promoveaza modelele masculine pozitive, nu doar starurile de cinema sau sportivii, ci barbatii obisnuiti, care duc o viata decenta si care, prin puterea exemplului, pot influenta in bine dezvoltarea societatii.

Obiectivele sarbatoririi Zilei Internationale a Barbatului includ concentrarea asupra sanatatii barbatilor si baietilor, imbunatatirea relatiilor dintre sexe, promovarea egalitatii intre sexe si prezentarea de modele masculine de urmat. Este o ocazie pentru a evidentia discriminarea fata de barbati si baieti si pentru a sarbatori realizarile si contributiile lor, in special contributiile lor la comunitate, familie, casatorie si grija de copii.

Parteneri: Taupe Bistro / WatchShop.ro

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel