Ziua Internationala a Costumului 2018

Sambata, 13 octombrie 2018, a avut loc Ziua Internationala a Costumului, motiv pentru care au celebrat la magazinul Boggi Milano din mall Baneasa Shopping City peste 30 de gentlemeni.

Sambata, 13 octombrie 2018, a avut loc Ziua Internationala a Costumului, motiv pentru care au celebrat la magazinul Boggi Milano din mall Baneasa Shopping City peste 30 de gentlemeni. Acestia au descoperit colectia Boggi Milano toamna/iarna 2018-2019, inspirata din stilul de zi cu zi al unui barbat contemporan, sofisticat, care isi doreste sa aiba o infatisare relaxata, dar in acelasi timp potrivita pentru provocarile unui business man.

Ziua Internationala a Costumului a aparut datorita unei expresii des folosita de personajul Barney Stinson interpretat de Neil Patrick Harris in serialul “How I meet your mother”. Fanii s-au folosit de expresia lui Barney: “Suit Up” si au creat Ziua Internationala a Costumului.
O zi in care barbatii din toata lumea poarta costum, fie ca merg la facultate, la munca sau la un eveniment. De ce sa porti costum? Pentru ca inglobeaza esenta masculinitatii. Pentru ca femeile poarta rochie, iar barbatii poarta costum. Pentru ca esti un barbat puternic, ce nu poarta numai chinos si tricou.

#InternationalSuitUpDay #BoggiMilano

Despre Boggi Milano
Din 1939, Boggi Milano reprezinta o expresie a excelentei italiene care vizeaza barbatul contemporan si cosmopolit. Cu peste 140 de magazine in 30 de tari din intreaga lume, cel mai mare retailer de haine pentru barbati este recunoscut pentru stilul inconfundabil, croiala serioasa, dar rafinata, materialele de cea mai buna calitate si finisajele de inalta clasa. In colectiile Boggi Milano, eleganta atemporala a liniei Formale este sustinuta de aspectul mai casual al liniei 39, facand clientul Boggi sa se simta confortabil in orice situatie. Stil, calitate si experienta de shopping: pilonii principali care transcend timpul.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel