Ziua Mondiala a Barbii-Bucuresti 2017

Tendinte&Stil

Ziua Mondiala a Barbii-Bucuresti 2017

118

In weekend a avut loc un eveniment inedit – Ziua Mondiala a Barbii – motiv pentru care au celebrat aproximativ 40 de barbati, la D20 (Calea Dorobanti 20).
Locul perfect in care iti poti intalni prietenii si vei putea sa savurezi atat burgerii vegetali cat si cei clasici, atat salatele de legume sau de ton cat si cele cu fructe de mare, vei putea alege din cele 4 sortimente de paste fresh, astfel iti vei personaliza meniul pe gustul tau.
Ziua Mondiala a Barbii, marcata in fiecare an in primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toti barbosii sa se adune si sa sarbatoreasca impreuna, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.
Fiind dedicata promovarii masculinitatii si a barbii in special, barbieritul este considerat o lipsa totala de respect in aceasta zi. Totodata, conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/09/Ziua-Internationala-a-Barbii-Florin-Dobre.jpg”]
De asemenea, membrii familiei barbosului in cauza ar trebui sa ii faca toate poftele, macar in aceasta zi, in onoarea podoabei sale faciale.
Parteneri: D20 / Watchshop.ro / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Cacharel Romania /

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Comments are off this post!