Ziua Nationala a Palariei

Media

Ziua Nationala a Palariei

279

Ziua Nationala a Palariei – Cum o sarbatoresti ? Vino la evenimentul din 14 ianuarie, organizat La Bursa, in cladirea The Ark, Str. Uranus nr. 150, purtand palaria ta preferata!

Incepand cu ora 19.30 te asteptam la un eveniment organizat special pentru oameni cu minte sub palarie, admiratori si purtatori ai acestui accesoriu care ne insoteste tinutele de peste 5200 de ani. Palariile au fost purtate pe parcursul istoriei pentru a proteja purtatorul de soare sau ploaie, pentru motive religioase, in ceremonii sau pentru a indica nationalitatea, rangul militar, pozitia in societate sau pur si simplu pentru a accentua personalitatea si frumusetea purtatorului.

De Ziua Nationala a Palariei sarbatorim purtatorii de palarii la un eveniment la care intrarea se face pe baza de palarie.

Alege o palarie care iti subliniaza personalitatea si vino la eveniment!

Poti castiga “premiul pentru stil personal” si amintirea unei seri de pastrat sub palarie:

  • DeCorina Hats – Millinery lanseaza o colectie de palarii care vor fi admirate exclusiv la hub-ul social La Bursa.
  • Prezentare de moda cu palarii DeCorina Hats si tinute de MARIO Tailoring & Marius Musat.
  • Vei intalni si vei putea socializa cu oameni eleganti si speciali.
  • Este o ocazie sa probezi palarii si sa afli multe informatii utile; cum se aleg, cum se poarta, eticheta si multe altele.
  • Si nu in ultimul rand vei participa la lansarea clubului purtatorilor de palarii; Societatea Oamenilor cu Minte sub Palarie, un club care va organiza petreceri, evenimente de invatare si culturale si va pune in legatura oameni cu o minte frumoasa sub palarie.

Eveniment organizat de DeCorina Hats, STUP si La Bursa, cu sprijinul partenerilor: The ARK Bucuresti, Ivan Pescar & Scrumbia Bar , Sava Ionut.ro, Mario Tailoring, Marius Musat, Rue Des Modeles.

Comments are off this post!